Yahalom Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Jaką motkę polecacie do dwu pinowego headsetu? Im tańsza tym lepsza :D Quote
Yahalom Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 No do Motorolli :) http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i..._srch_toto%20II Quote
Churchill_MD Posted June 1, 2008 Author Report Posted June 1, 2008 Na gg dostałem pytanie ile mnie to kosztowało. 1 stycznia 2008 - $82 +$24 przesyłka EMS (6 dni z HK) Sorki, ale kadu mi gdzieś zgubiło okienko, a nie miałem czasu odpowiedzieć rano, bo mam dyżur. Mam nadzieję, że info dotrze do zaintersowanego. Quote
jacuz Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Czy ten bowman z redwolfa to jest to samo co na EB i specshopie? Quote
zombie_snake Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Nie. Na EB i SpecShopie są chińskie kopie, podobnie na allegro. Quote
Yahalom Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 A na Redwolfie niby co jest? Cavalvy? :-P Quote
Foka Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 No i? Cavalvy to gdzie niby produkuje? Na Grenlandii? Czy może Cavalvy produkuje oryginalne zestawy dla armii USA, UK i paru innych? Quote
michalll Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Plotka głosi, że to co jest sprzedawane jako no-name na ebb i gunnerze m.in. jest produkowane w tych samych zakładach co cavalvy, różni się zaś QC, co ma właśnie w cenie odzwierciedlenie. Quote
zombie_snake Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 (edited) Czyli jak w 3/4 airsoftowego szpeju. Jeśli jest Cavalvy to Cavalvy,a nie EB noname, mimo, że jeden i drugi to kopia (chińska nie chińska) oryginalnego Bowman PRR Headset. Temat jest o Cavalvy, więc przyjmujemy uproszczoną logikę - wyroby sygnowane Cavalvy = "oryginały". Edited October 12, 2009 by zombie_snake Quote
Foka Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 więc przyjmujemy uproszczoną logikę - wyroby sygnowane Cavalvy = "oryginały"Ty sobie przyjmuj co chcesz, ale nie narzucaj tego innym. To nie jest uproszczona logika tylko idiotyczna. Quote
Churchill_MD Posted October 12, 2009 Author Report Posted October 12, 2009 wyroby sygnowane Cavalvy = "oryginały". że jak? ja kupowałem jako chińszczyznę ;-) ale jak chcesz to Ci mogę opylić tego oryginała na połowę ceny Bowmana :-D Quote
zombie_snake Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Nie pojmujecie mojego geniuszu Panowie :P Fakt niefortunnie to ująłem. Mea culpa. Według mnie koniec OT o różnicy pojęć. Quote
Recommended Posts