maw13 Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Na dalszy kontakt wciąż czekam... Serio, nie wiem jak można polecać ten sklep... Wydaje mi się że ma Pan problemy z czytaniem wiadomości pisanych do Pana , całą sprawę wyjaśniałem obszernymi mailami conajmniej 5 razy . W skład oprzyrządowania 5-częsciowego wchodzą pas , szelki , pokrowiec na manierkę , pokrowiec na chlebak i pokrowiec na saperkę(nie ma tam żadnej nakładki flecktranowej która w nowszej wersji szelek nie jest potrzebna ) . Wszystko to co widział Pan na fotce podglądowego zdjęcia na aukcji . Oczywiście ma Pan prawo do zwrotu lub wymiany zakupionego towaru o czym został Pan poinformowany. Otrzymałem paczkę "NN" nie wiadomo od kogo i co mamy z nią zrobić ponieważ nie zawarł Pan żadnej informacji razem z wysyłanymi pasoszelkami. Po ustaleniu właściciela paczki wysłałem Panu maila o podanie danych niezbędnych do wykonania przelewu, czekam do dziś . Zauważyłem ten wpis i chciałem rozwiać wszelkie wątpliwości. Na przyszłośc radzę czytać opisy aukcji i patrzeć na zdjęcia , jeśli o czymś nie piszemy w opisach aukcji badź sklepu to nie ma tego w zestawie, tak właśnie było z tą nakładką w maskowaniu fleckatn o ktrórą spodziewał się Pan dostać . Nadal czekam na wszelkie dane do przelewu abym mógł dokonać zwrotu. Pozdrawiam serdecznie i niedługo zapraszam do nowego sklepu z odzieżą USARMY armyworld.pl Quote Link to post Share on other sites
Garam Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Aukcja w której brałem udział wyglądała identycznie jak ta: http://www.allegro.pl/item422816269_oprzyr...bundeswehr.html Zgodnie z opisem powinienem więc dostać "ORGINALNE OPRZYRZĄDOWANIA BUNDESWEHRY ; JEST W CO NAJMNIEJ DOBRYM STANIE !!!" Dostałem nieoryginalne i na pewno nie w co najmniej dobrym stanie, jako że nie odpisuje Pan na emaila, dane do przelewu wyślę w PW. Quote Link to post Share on other sites
Ariaman Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Aukcja w której brałem udział wyglądała identycznie jak ta: http://www.allegro.pl/item422816269_oprzyr...bundeswehr.html Zgodnie z opisem powinienem więc dostać "ORGINALNE OPRZYRZĄDOWANIA BUNDESWEHRY ; JEST W CO NAJMNIEJ DOBRYM STANIE !!!" Dostałem nieoryginalne i na pewno nie w co najmniej dobrym stanie, jako że nie odpisuje Pan na emaila, dane do przelewu wyślę w PW. Mi osobiście się wydaje,że owe pasoszelki są oryginalne.Weź jednak pod uwagę,że jest to demobil.Jedyne,co mi przychodzi do głowy to fakt,że szwejk do którego ten pas należał,po prostu sobie ten pas przerobił,żeby na niego lepiej pasował...Żeby się upewnić zapytaj chłopaków z działu "rekonstrukcje"-powinni Ci udzielić wszelkich info... Quote Link to post Share on other sites
Panocek Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 (edited) Hmm... Wykonałem w tym sklepie 3 zamówienia i nadal nie moge się do czegoś przyczepić. Niskie ceny, sprzęt w dobrym stanie (żadne tam ścierki z demobilu) sprawna przesyłka. Więc wystawiam zasłużonego + Edited October 1, 2008 by Panocek Quote Link to post Share on other sites
VonHusarz Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Zamówiłem: Parka flecktarn (demobil) Rękawice (demobil) Ładownice do g36/utility (demobil) Podkoszulkę Trykot Skarpety Zamówione w środę,wysłane w czwartek,dotarło w piątek.Szybko i sprawnie. A co do stanu zamówionych przedmiotów to Parka,ładownica jak z magazynu,rękawice w b.dobrym stanie (delikatnie zmechacony miejscami materiał). Wielki plus za tempo i stan przedmiotów + Quote Link to post Share on other sites
Garam Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 A ja kasy wciąż nie mam. Nawet nie chce mi się już z gościem kłócić... No cóż, wygrał i nabił mnie w butelkę, że to tak ładnie określę. Quote Link to post Share on other sites
Ruryk Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Z kumplem przez allegro zamówiliśmy Nomexy BW Wszystko zgodne z opisem,u nas akurat wyszło tak,że rękawice wyglądają jak nówki :) Rok temu na allegro również brałem kilka pierdółek - Wszystko elegancko polecam : ) Quote Link to post Share on other sites
Czubaka Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 ja mimo roznych opinii zrobilem zakup w maw13 i nie bylo zadnych problemow. kupilem moj rozmiar butow BW ktorego nie bylo nigdzie indziej i byly w naprawde swietnym stanie. nie wiem czemu jest tyle kontrowersji wokol tego sklepu. Quote Link to post Share on other sites
momo Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Kupowałem kiedyś u nich spodnie, bluzę i pokrowiec na hełm wszystko w jak najlepszym porządku. + Quote Link to post Share on other sites
cichacz Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Trochę utródniony kontakt ale ogolnie wporządku,przesyłka dotarła do mnie w dwa dni więc całkiem nieźle.Tak więc nima się do czego przyczepic. Quote Link to post Share on other sites
grisza76 Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Po kolejnym zakupie pokuszę się o małe podsumowanie Na PLUS: - bardzo dobre ceny - bezproblemowa możliwość wymiany towaru na inny rozmiar - bardzo tania wysyłka kurierem - duży asortyment - wystawia tylko to, co naprawdę ma (czego nie można powiedzieć o innych handlarzach bw) - szybko odpowiada na maile Na MINUS: - ostatnimi czasy bardzo trudno się dodzwonić w godzinach pracy - po prostu wyłączony telefon (można natomiast napisać) Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 + Kupiłem u nich 2 pary rękawiczek BW rozm. 9. I jedne przysłali dobre, a drugie jakieś zmutowane, z za dużymi kciukami. Zarekalmowałem i wymienili na dobre. Quote Link to post Share on other sites
Slaye Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Wszystko ok, zrobilem zakupy juz lacznie za ok. 280 zł, tylko spodnie troche mocno sprane ale ogólnie +, jednak następnym razem zamówie nówki, nie będą się różnić stopniem zużycia (góra/dół) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Kochan Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Polecam sklepik kupiłem Jungle przyszły po 2 dniach wszystko elegankco nawet wizytówkę dorzucili ;] Quote Link to post Share on other sites
Zelu Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Super sklep! Robiliśmy tam parę razy zakupy i wszystko super tylko 2 razy dostaliśmy otwarte paczki :???: Na szczęście wszystko było OK, ale następnym razem chyba pozostaniemy przy poczcie polskiej a nie kurierze... Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 (edited) Jakiś czas temu kupiłem parkę+ kamizelkę taktyczną+ ochraniacze na kolana szybka wysyłka, ode mnie duży + Edited January 30, 2009 by 99TOMCAT Quote Link to post Share on other sites
Ariaman Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Kolejne zakupy,zapłacone za pakę pocztową,przyleciało kurierem dnia następnego.Rakietowo,szybko i sprawnie :mrgreen: Plusik :D Quote Link to post Share on other sites
jack13 Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Ode mnie DUŻY PLUS szybka wysyłka stan lepszy niż oczekiwałem. Fajny sklep , pozdro Quote Link to post Share on other sites
Konrad_BW Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Sklep 1 klasa profesjonalne podejście do klienta no i szybka wysyłka, polecam ten sklep Quote Link to post Share on other sites
J. Connor Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Dwa zamówienia ze sklepu oraz jedno przez allegro (maw13). Dla mnie sklep na 5+ ! Pamiętajmy też, że zamawiając demobil nie zawsze można spodziewać się cudów ! Quote Link to post Share on other sites
Kosa30 Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 W sklepie dawno nie robiłem zakupów ale polecam ten sklep produkty z demobilu ale jak dla mnie w b.dobrym stanie. jedyny minus to wysyłka wciągu 10dni. (nie wiem czy to się nie zmieniło) POLECAM Quote Link to post Share on other sites
skunks Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Już n-te zamówienie i zawsze obsługa jak i towar były bdb. Ale przy ostatnim zamówieniu pojawił sie mały problem. Zamówiłem sobie 2 takie koszulki http://armyworld.pl/product-pol-322-TSHIRT...BW-Demobil.html Ja rozumiem że demobil, ale na klatce piersiowej zamiast herbu BW mam jedno wielkie A :lol: Oczywiście rozumiem że to A musiało sie gdzieś pojawić (bo na każdej pierdółce zdemobilizowanej musi być) ale jeżeli jest w tak widocznym miejscu to przydałoby sie o tym wspomnieć w opisie... Quote Link to post Share on other sites
Mavie Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Dwa razy już u nich zamawiałem. Rzeczy z demobilu są świetniej jakości (jak na demobil :P ). Gorzej z tymi replikami Milteca :/ Manierka przecieka, mocowania z hełmu odpadły przy pierwszym założeniu i nie pasuje na niego pokrowiec. Sam sklep jest za to świetny, wysyłają na drugi dzień po przelewie. Siódemka jako kurier się dobrze spisuje więc po dwóch dniach już się dostaje swój szpej. Quote Link to post Share on other sites
ivaldir Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Polecam sklep. Znakomita oferta i jeszcze lepszy kontakt. Niedawno zrobiłem pierwsze zamówienie i jestem bardzo zadowolony. Dodatkowo pomyłkę w zamówieniu (źle wybrałem rozmiar) udało się błyskawicznie poprawić - wystarczył mail i wszystko przyszło jak trzeba (demobil w świetnym stanie). Polecam i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Cookie Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Witam. Zrobiłem tam małe zakupy (kilkadziesiąt złotych) i wszystko było ok. Gdy zabrakło jednej części oporządzenia dostałem opcję wyboru innej. Kontakt bardzo dobry. Ogólnie bez zarzutów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts