goren Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Zasłyszałem gdzieś, że Systema ma wprowadzić niedługo nowe wersje replik karabinów M4. Obniżka cen M4 Systemy na ASGShopie oraz informacja o wstrzymaniu dostaw tych karabinów na 2 miesiące przez producenta wydaje się to potwierdzać. Wie ktoś o tym coś więcej? Quote Link to post Share on other sites
Bartkie - CB Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Z tego co wiem jest to spowodowane produkcją MP5. Info na stronie http://www.systema-ptw.pl Quote Link to post Share on other sites
goren Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 Właśnie to info wydaje mi się lekką ściemą. Niby czemu pojawienie się mp5 miałoby być powodem przerwy w produkcji M4? Poszczperałem trochę i znalazłem to na oficjalnym forum systemy: http://www.systema-europe.com/Forum/forum_posts.asp?TID=1341 Quote Link to post Share on other sites
marzan Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Goren - zanim zaczniesz pisać coś o lekkiej ściemie to rozpoznaj proszę temat dokładnie... Systema wypuszczając info dotyczące MP5 od razu poinformowała dealer-ów o problemach z dostawami z powodu przygotowań i zmian związanych z rozbudową linii produkcyjnej. Problemy z dostawami nie dotyczą tylko działu PTW lecz również części do AEG. Wszystko ma wrócić do normy po SHOTSHOW Model 2008, który został zapowiedziany już we wrześniu 2007r będzie w pełni osiągalny po owej konwencji. Na chwilę obecną została "rzucona" bardzo mała partia modeli 2008. Jeżeli chcesz się czegoś dowiedziec o modelu 2008 to po prostu zapytaj na info@asgshop.pl - model 2008 to żadna tajemnica... Ps. To nie jest oficjalne forum systemy. A jedynie użytkowników PTW… Quote Link to post Share on other sites
goren Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 Napisałem, że "wydaje mi się" co nie równa się pewności więc pytam. Informacja ta, brzmi jak marketingowy chwyt, których pełno na stronach dealerów (ASGShop akurat wypada w tym temacie bardzo pozytywnie, bo opisy produktów są rzetelne) Dziękuję za sprostowanie. O modelu 2008 już wszystko przeczytałem co potrzeba. Ciekawe tylko jaka będzie cena w Polsce :] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts