Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Dziwny zgrzyt w M15 Both Elephant

Recommended Posts

No więc od początku. Kupiłem sobie M15 BE. Nie go używałem, bo nie było kiedy. Kiedy chciałem sobie je sprawdzić no moc i takie tam na dworze, to dziwnie się szybko rozładowywał. Zmieniłem baterie. Wszystko OK. Znowu był nie używany. Gdy teraz jest mi potrzebny zepsuł się. A mianowicie: gdy na ciskam spust, słyszę dziwny zgrzyt w gearboxie. Wyjąłem grip z gearboxem, żeby zobaczyć co się dzieje. Gdy chcę strzelać czuję ruch w rączce a sprężyna dziwnie drga. Boje się tego używać, bo nie mam kasy na drugi. Czy mogę to jakoś naprawić?

Jeżeli masz gwarancję na tą replikę, to wyślij na serwis, który jej udziela.

Jeżeli nie masz gwarancji to

1) Skontaktuj się z jakimś sklepem, z zapytaniem czy i za ile by to zrobili

2) Popytaj kolegów ze środowiska, którzy umieją grzebać w GB..

mam to samo! probowałes na innej baterii? to te stockowe batki sa takie jakies dziwne, ja teraz wymieniłem na 9.6 firefoxa i smiga niezmiemsko plus guarder sylikon;D i teraz nie moge narzekac narazie, ja mialem tak ze niby silniczek chciał sie obracac ale niby nie chciał, jakby mu siły brakowało, i raz strzelał a raz nie, ale raczej nie strzelał.. mowie ci to bateria... zobacz na innych batkach to sie przekonasz;)

• 2 weeks later...