Kamil Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Link do sklepu Widział ktoś kiedyś tego cudaka? Dostępny chyba we wszystkich jankeskich sklepach i nigdzie w Azji (a jeśli tak, to proszę o info). Nie taki znowu krzak bo KJW. Konstrukcja full metal + drewno, w dodatku "łamany" i ładowany shelsami 8-O Szkoda tylko że cena wysoka jak na KJW - 200$. Ale gdyby był łatwiej dostępny to bym się pokusił o niego... Quote Link to post Share on other sites
nowakos Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) Tu masz podobny i trochę droższy obrzyn z azjatyckiej strony: http://www.uncompany.com/pageproductdetails.asp?prodid=8073 Edit. Jest też wersja z przedłużonymi lufami. Edited January 22, 2008 by nowakos Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 O dzięki! Z uncompany będzie łatwiej sklecić wspólne zamówienie :) Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ehhh, a ja mam kompa do kupienia... Też się chciałem na to szarpnąć - podrasowana tajwańska kopia starusieńkiego Hudsona. Dlaczego tak tetetki nie mogli skopiować? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts