Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Gdzie można dostać ładownice na kolbę? Interesuje mnie zwłaszcza model produkowany przez firmę Spec Ops, jest ona dostępna dla cywili? I mam drugie pytanie, z innej dziedziny, ale mające bezpośredni związek. Czy potrzebuje dokupić nowe kable jeżeli chce przeprowadzić je na tył w M4A1 Wgc Custom? Pozdrawiam.

Posted

M4a1..WGC C...taa...

Możesz przelutować stare kable. Gdzie dostać ładownicę ? Szukam odpowiedzi na to pytanie już od dawna...zacząłem nawet kombinować nad przerobieniem ładownicy od CIRAS'a.

P.S. Aites robi całkiem dobre. Ale gdzie dostać ? Nie wiem...

Posted

O cholera...ja ślepy jestem. 100 razy przeglądałem i nie zauważyłem ( albo nowe ? )

Dzięki :P

Co do tego, że jest do M16. Wiele osób twierdzi, że do M4 się nie nadaje, jednak widziałem osoby ( twierdzą, że to ta - Do m16 aitesa ), które normalnie biegają z nią na kolbie do M4. Brać !

Posted

Jakby to powiedzieć...próbuję od...od...hmm...wieków :P

Hubert od września

Cavtan może panel kolbowy, miał wycenić nie wycenił.

Ale próbować można. Moje ogłoszenie tam w komisie lezy, ale nie tykają go...a szkoda ;]

Posted
Czy potrzebuje dokupić nowe kable jeżeli chce przeprowadzić je na tył w M4A1 Wgc Custom?

Nie, nie musisz. Otwierasz GB i przekładasz kable na tylni kanał. Robisz dziurę w plastikowej podkładce pod prowadnice kolby i tamtędy wyprowadzasz kable na tył. Proste i przyjemne :).

nteresuje mnie zwłaszcza model produkowany przez firmę Spec Ops, jest ona dostępna dla cywili?

Jak najbardziej, rzekłbym, ze to nawet typowo komercyjne wyroby są. Ja używam stock poucha BHI od 3 lat i polecam. Niestety w Polsce nie do dostania prawie.

Posted

Witam. Gdzie można dostać ładownice na kolbę?

Zapytaj w Miwo Praszka. Robią na pewno takie ładownice do AK (mam, spisuje się nieźle), więc sądzę, że model do eMki też zrobią. Czarny, oliwkowy, albo w kamo wedle wyboru :)