michail_G36C Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 :???: Czy ktoś wie kiedy są targi ASG bo nikt o tym nie pisze a przydało by sie tam pojechać moje gg na które proszę odpisywać: 3078420 [Nikus: Używaj polskich znaków!] Link to post Share on other sites
Nikus Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 O co ci dokładnie chodzi? Nie istnieją targi airsoftowe ani w Polsce ani na Świecie. Link to post Share on other sites
Wukasz Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Oczywiście, że są na świecie. Przynajmniej były lub była część airsoftowa większych targów. W Japonii w Tokjo, nazwy nie pamiętam - swego czasu TM prezentował tam większość nowości. We Włoszech coś było też. Link to post Share on other sites
thor_ Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Na świecie to chyba coś tam czasem się wkręca przy okazji targów dookoła broni bodaj.. ale też nie jestem pewien. Link to post Share on other sites
Foka Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Na targach broni pojawiają się akcenty airsoftowe - IWA, Shot Show itd. W Polsce? Kto wie, jest kilka w roku targów turystyczno-sportowo-militarnych. Painbtall się tam wystawia, to dlaczego nie airsoft? Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 :???: Czy ktoś wie kiedy są targi ASG bo nikt o tym nie pisze a przydało by sie tam pojechać moje gg na które proszę odpisywać: 3078420 Kto nie pisze ? WMasg.pl pisze :) http://www.wmasg.pl/aktualnosci/i_miedzyna...amilitarne/342/ I raczej prośba o odpisywanie na gg jest trochę nie na miejscu. Link to post Share on other sites
besku Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 WITAM. mam cichą nadzieje że takie targi uda mi się zrobić w czewie przy najblizszym zlocie tzn. piknik soft.mam już pierwszych chetnych co wy na to? Link to post Share on other sites
AnR Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Co? Pisz po Polsku. Link to post Share on other sites
besku Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 (edited) Mając swoje zaplecze w postaci prywatnego terenu i jest to poligon do softu po częstochową , myślałem juz o takim czymś w zeszłym roku.Proste zrobić targi w hali targowej czy w terenie przeznaczonym dla fanatyków asg, lepiej się sprzeda surowa oprawa jak hala targowa i wystawa pod tytułem nie dotykaj, nie dotykaj.Jest to bardzo realne w tym roku ,zobaczymy co wyjdzie jak ja to mówie za rok napewno bedzie lepiej.Sądze że nazwy kilku firm ściągna nawet ludzi z wybrzeża kraju. Edited January 26, 2008 by besku Link to post Share on other sites
Foka Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Jeśli oferty będziesz pisał jak te posty to nic z tego nie wyjdzie. Pisz zrozumiale i poprawnie redaguj teksty. Kolejny bełkot wyleci. Link to post Share on other sites
besku Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Siema. Wiesz co Foka sprawdziłem konfiguracje klawiatury i mam włączony tryb po polsku. Ja nie wiem ale może to nie o mnie chodzi z tym bełkotem ,tak pytam profilaktycznie. W tym roku dzięki uprzejmości redakcji portalu na pewno ukaże sie ogłoszenie o wystawie sprzętu do asg, militariów, akcesoriów obronnych itp. rożnych producentów . Pokaz - wystawa będzie odbywać sie na moim terenie po szyldem 6mm (nie wiem, wejdźcie sobie na temat o wośpie) pod Częstochową już o tym pisałem. Pokazanie marki CA lidera w tej branży, nie powinno przejść bez echa. Pozdrawiam Edit by Admin - korekta edytorska :) Link to post Share on other sites
Foka Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Dzięki adminowi za korektę. Teraz to się da przeczytać. Link to post Share on other sites
besku Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) I mnie nawet ulżyło he he he. Przepraszam wszystkich ale mam awarie klawiatury jutro kupie nowa. Edited January 27, 2008 by besku Link to post Share on other sites
Recommended Posts