kamera Posted February 22, 2008 Author Report Share Posted February 22, 2008 Chwila, bo widze, ze nie wszyscy zrozumieli co napisalem. W trakcie krotkiej serrio karabin zaczal slabnac, a nie karabin slabl, a ja wialilem dalej. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Nawet kulka z łożyska może się rozpaść w odpowiednich warunkach No, troche bym o ty popisał :F Przemieliłem ich ze 20. Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Rozumiem, że sam stworzyłeś tym kulkom "odpowiednie warunki" :-F :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
kamera Posted March 3, 2008 Author Report Share Posted March 3, 2008 Obiecalem, ze bede informowac na bierzaco, wiec replika dotarla do ASGShopu skad dostalem nastepujace info: "PTW doszło do nas i zgłosiliśmy awarie - teraz czekamy na info." Quote Link to post Share on other sites
khakiprichi Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 A powiedz mi miales pozniej jakies problemy z szybko strzelnoscia, lub cos w tym stuly?Bo z tego co czytalem owy uklad zajmuje sie regulacja napiecia jakie idzie do GB. nic sie nie zmieniło strzela jak strzelała. Quote Link to post Share on other sites
kamera Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 Troche to czasu trwalo, troche nerwow mnie mnie kosztowalo, ale w koncu sie rozwiazalo ;) Oto fragment maila, jaki otrzymalem od Panow z ASGSHOPU "Sprawa wygląda następująco: Sterownik MOS-FET, który uległ uszkodzeniu ma to do siebie, że nawet podczas wielogodzinnych testów całego układu S.S.W.D. prowadzonych przez SYSTEMA niestety nie ujawnia swojej wady. Jako że karabin jest stosunkowo nowy to SYSTEMA wymieni Ci wadliwą część na nową. Tak się składa, iż mamy cały układ na serwisie tak więc w tym tygodniu powinieneś otrzymać karabin.(...) Ps. W przyszłości polecamy zastanowić się nad up-grade do wersji 2008 gdzie S.S.D.W. Ma nowszą i jeszcze lepszą konstrukcję." Pewnie wiele, mozna zarzucic samej replice, ale co do pomocy klientom, zarowno ze strony Systemy jak i ASGShopu, nie mozna sie przyczepic. Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Po prostu cena repliki jaką się płaci w sklepie zobowiązuje :D Quote Link to post Share on other sites
kamera Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 Powiem szczerze, kiedy PTW dziala to ja kochasz, jest najwspanialszym sprzetem jaki mozna sobie wymarzyc, ale jak cos sie sypnie, to nerwy jakich doznajesz sa poprostu nie do opisania ;/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts