Foox Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 (edited) Przeglądając Allegro trafiłem na taką replikę. Patrząc na sprzedawcę i producenta nie spodziewam się cudów. Ktoś badał ten wynalazek? Proszę o przeniesienie tematu tam gdzie ma być :) Edited March 15, 2008 by Foox Link to post Share on other sites
Sledzikmaster Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 ogólnie to on nie jest polecany w środowisku ASG. Już o wiele lepszym rozwiązaniem będzie kupno G36C od JG Link to post Share on other sites
Foox Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 Ogólnie to też wiem, że można spodziewać się po tym "pisofsita", ale czasem może to jest coś warte :D. Chodzi mi właśnie o ten konkretny model. Jaka jakość, wrażenia, dostępność części itp. A co do g36c [JG] to dobra pukawka, ale G3 [JG] jeszcze lepsza :D. Link to post Share on other sites
MetalBoy Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Przyznam, że z tym szitem ja miałem trochę styczności. Jeśli mam być szczery to wątpię żeby to miało nawet 250 FPS'ow i śmiem twierdzić, że nawet odpustowe gany są lepsze xD Link to post Share on other sites
Recommended Posts