Gallain Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Hummer 1300 to totalny syf, nie polecam nikomu (padł po 300 kulkach na M160) . Magnum to już wyższa szkoła jazdy ;-) Mocny jak diabli a i na dobrej batce(10.8V) ROF fajny był :-F Moze trafil Ci sie wadliwy egzemplarz? Mi stock CA na M150 przelecial ok 50k kulek na auto, wiec jakos nie chce mi sie wierzyc, tym bardziej ze mam Hummera 1300 i wiem jakiej jest on jakosci :) Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 No możliwe, możliwe jednak patrząc na jego cenę wolałbym jednak Systemę Magnum lub właśnie tego ICS'a :-P Porównywałem go z Magnumem co do mocy samych magnesów. Hummer wypadł słabiutko porównywalnie do stock'a CA a do Magnuma wielkie kombinerki mi sie przyczepiły i wisiały :-F Ogólnie to jest dobry do sprężyn max M130. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 31, 2010 Author Report Share Posted January 31, 2010 Magnumy mają to do siebie że zdychają zębatki bardzo szybko się wycierają. W tej cenie albo T 3000 albo ITU guradera. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts