tommy_pl Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Mam pytanko co do tej Tej broni. Czy istnieje możliwośź zmienienia niewiem czy płytki selektora czy czegoś innego abym mogł ustawić na cos w rodzaju SEMI na pojedyńcze strzaly ?? Pozdrawiam HisLiver Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Z tego co wiem m249 nie ma uwzględnionego przerywacza, więc raczej nie. Po drugie: po co? Jak chcesz zluzować springa to podłącz slabszą batkę dla mniejszego rofu i z czuciem puknij ;-) . Quote Link to post Share on other sites
tommy_pl Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 Broń jest kupowana z Zamiarem nie jako karabin wsparcia ale raczej luneta / koliminator i do drużyny snajpera :) A z tą bateria moze i racja 9,6 i troche wyczucia powinny załatwić sprawe :) :-P Viele Danke :)) Pozdrawiam HisLiver Quote Link to post Share on other sites
_Arczi_ Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Minimi jako snajperka??????? O_O Zostawię to bez komentarza.... Quote Link to post Share on other sites
tommy_pl Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 Nie jako sam karabin snajperski ale ale Karabin do drużyny snajperskiej. Jako wsparacie dla SR-25. Coś ala spotter :) Pozdrawiam HisLiver Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 To nie lepsze będzie coś z serii M16? Po cholerę męczyć się z taką kolubryną :roll: Quote Link to post Share on other sites
tommy_pl Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 No własnie nie :D Kwestia Klimatu i odwiecznej milosci do tej broni :) a że snajper tak wiele sie nieporusza :) To niebedzie tez takiego problemu. 2 ghillie i do boju :killer: :uśmiech: Pozdrawiam HisLiver Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 No własnie nie :D Kwestia Klimatu i odwiecznej milosci do tej broni :) a że snajper tak wiele sie nieporusza :) To niebedzie tez takiego problemu. 2 ghillie i do boju :killer: :uśmiech: Pozdrawiam HisLiver No klimat to to będzie miało niespotykany i jedyny w świecie. Quote Link to post Share on other sites
tommy_pl Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 (edited) Cybul po Twoim zdj widzę że korzystasz z krótkich magów (tzn. nie z Box-a :) ) Jakie magazynki polecasz jakiej firmy(W gre wchodza jedynie mid-capy) aby dobrze podawaly i dosc ciasno siedziały w gniazdzie. Myślałem o Takich ale niemiałem z nimi nigdy styczności. (A dziś zamawiam :) ) Pozdrawiam HisLiver PS. Bardziej znaczenie ma miłość do Niej :) Edited March 31, 2008 by tommy_pl Quote Link to post Share on other sites
Denton Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 (edited) Minimi okropnie wygląda jak dla mnie z magami od m4/m16 :???: :| Minimi jako snajperka nie będzie ani poręczna ani przydatna (poza tym jak to bedzie musiało komicznie wyglądać Xd ) Zważając na cenę M249+ tuning + luneta + reszta to już bardziej opłaca się zrobić ładne, klimatowe i wypasione M14 z G&G albo TMa i będzie miodzio @Poldeck (odpowiedz na niżej) Nie produkowałem się tylko wyraziłem swoją opinię (szczerze mówiąc nie mogłem się po prostu powstrzymać za co (jesli trzeba) przepraszam). A co do tematu: raczej nikt nie robił aby MINIMI miało semi(oryginał że tak zacytuje z wiki "fully-automatic-only" ), poza tym aby nie robić zmian zewnetrznych (z mojej wiedzy) trzeba by zrezygnować z auto, a wątpię aby ktoś rezygnował z auto w takim karabinie nam M249 :o (jeszcze posiadając taki pancerny GB jak CA do m249) Edited March 31, 2008 by Denton Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Nie przeczytałes tematu a sie produkujesz... Quote Link to post Share on other sites
tommy_pl Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 A Wy twardo że ja chce zrobić z tego Karabin Snajperski ... To bedzie broń dla spottera z koliminatorem. Nie Karabin Snajperski i Nieróbcie sobie jaj ... :P Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Już Ci kolego napisałem: mniejszy woltaż batki i wyczucie w palcu. Wiecej w minimi nie wyczarujesz ;-) . Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ja już od dawna boxa używam. Na pewno odpadają mid capy GP ledwno wchodzą w gniazdo. Quote Link to post Share on other sites
tommy_pl Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 Heh No Ja Już mam wszystko w domu :) Hi-cap wchodzi dosc dobrze trooche sie juz wytarl i teraz jest ok :) a co do mid-capów no to trzeba nad nimi troche popracowac :-o Ale i tak narazie niemoge strzelac bo bateria poszła do wymiany bo niemozna bylo jej ladowac ;/ No nic takie moje szczescie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts