Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

No własnie nie :D Kwestia Klimatu i odwiecznej milosci do tej broni :) a że snajper tak wiele sie nieporusza :) To niebedzie tez takiego problemu. 2 ghillie i do boju :killer: :uśmiech:

Pozdrawiam HisLiver

No klimat to to będzie miało niespotykany i jedyny w świecie.

Cybul po Twoim zdj widzę że korzystasz z krótkich magów (tzn. nie z Box-a :) ) Jakie magazynki polecasz jakiej firmy(W gre wchodza jedynie mid-capy) aby dobrze podawaly i dosc ciasno siedziały w gniazdzie. Myślałem o Takich ale niemiałem z nimi nigdy styczności. (A dziś zamawiam :) )

Pozdrawiam HisLiver

PS. Bardziej znaczenie ma miłość do Niej :)

Edited by tommy_pl

Minimi okropnie wygląda jak dla mnie z magami od m4/m16 :???: :| Minimi jako snajperka nie będzie ani poręczna ani przydatna (poza tym jak to bedzie musiało komicznie wyglądać Xd ) Zważając na cenę M249+ tuning + luneta + reszta to już bardziej opłaca się zrobić ładne, klimatowe i wypasione M14 z G&G albo TMa i będzie miodzio

@Poldeck (odpowiedz na niżej)

Nie produkowałem się tylko wyraziłem swoją opinię (szczerze mówiąc nie mogłem się po prostu powstrzymać za co (jesli trzeba) przepraszam). A co do tematu: raczej nikt nie robił aby MINIMI miało semi(oryginał że tak zacytuje z wiki "fully-automatic-only" ), poza tym aby nie robić zmian zewnetrznych (z mojej wiedzy) trzeba by zrezygnować z auto, a wątpię aby ktoś rezygnował z auto w takim karabinie nam M249 :o (jeszcze posiadając taki pancerny GB jak CA do m249)

Edited by Denton

Heh No Ja Już mam wszystko w domu :) Hi-cap wchodzi dosc dobrze trooche sie juz wytarl i teraz jest ok :) a co do mid-capów no to trzeba nad nimi troche popracowac :-o Ale i tak narazie niemoge strzelac bo bateria poszła do wymiany bo niemozna bylo jej ladowac ;/ No nic takie moje szczescie.