grisza76 Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 nie musisz wysyłać zero triggera - wyślesz stockowy, i ewentualnie napiszesz, jaki problem jest w jego działaniu (w vsrce to dość wyranz problem). Na podstawie wymiarów stockowego G&H zrobi dobrze działający trigger (NIE KOPIĘ STOCKOWEGO) Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 to już ma sens ale źle podane wymiary to problem mierzącego a nie wykonującego :D Na podstawie wymiarów stockowego G&H zrobi dobrze działający trigger Nie wątpię ale ZT LL jest większy od stockowego mech. spustowego i to sporo a mimo to pasuje :D trzeba tylko przyciąć osłonę spustu. Link to post Share on other sites
kkazikk Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Czy te części będą pasować do mp001 wella ( proszę nie pisać, że bardziej sę opłaca kupić orginalną VSR bo ja mp001 kupiłem jakiś czas temu, gdy człowiek był młody i głupi)?Pytam bo nie jestem pewien. Można jakieś namiary na G&H? Ile kosztuje wykonanie u nich części? Za odpowiedż z góry dziękuję. Link to post Share on other sites
Shelbyy Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Można jakieś namiary na G&H? Ile kosztuje wykonanie u nich części? Za odpowiedż z góry dziękuję. G%H - namiary, wchodzisz w produkty i zamówienia i możesz im napisać co Ci leży na sercu, jak do tej pory odpowiadali mi w ciągu 24h i to w całkiem wyczerpujący sposób. Ceny są podane też w produktach Obecnie są w trakcie dorabiania mi trigger'a (oczywiście nie wzmacnianie stockowego) jak mi tylko przyślą zdjęcia to podzielę się nimi :-P Link to post Share on other sites
sebciu Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Czekam z niecierpliwością! Mógł byś podzielić się informacjami na temat dorabianego trigger systemu? Oparty w 100% na ZT LL? Ile wynosi koszt materiału i robocizny? Link to post Share on other sites
Shelbyy Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 (edited) Nie mógłbym bo sam nie wiem, napisałem, że G%H mi dorabia :wink: Wątpie, żeby był w 100% oparty na LL, podczas długich rozmów z nimi raczej odczułem, że chcą zrobić coś od siebie, jednak, żeby było to kompatybilne z innymi systemami wysłałem im tłok od ZT LL. Zobaczymy co z tego wyjdzie... Napisali mi, że w tym tygodniu zabierają się za moje zamówienie, więc jeżeli dostane pierwsze zdjęcia w weekend to będzie dobrze Edited February 2, 2009 by Shelbyy Link to post Share on other sites
sebciu Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 A o kosztach coś wiesz? Link to post Share on other sites
Shelbyy Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 No o kosztach to tyle co każdy, raczej firma się nie chwali tym ile zarabia na każdym zamówieniu ;-) Link to post Share on other sites
sebciu Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Chodziło mi o cenę. :P Wiesz już kiedy będzie gotowy ZT? Link to post Share on other sites
Shelbyy Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 (edited) Mają spore opóźnienia i obiecali mi, że zabiorą się za to od dzisiaj. Co do ceny to standardowo taka jak za triggera do warriora- 300 zł Edited February 9, 2009 by Shelbyy Link to post Share on other sites
kava Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 (edited) witam. do mnie właśnie wędruje well warrior (mb01) z zespołem g&h na dniach powinien dojść jeżeli ktoś będzie chętny na zdjęcia pisać na pw. Pozdrawiam p.s. wysłałem im replikę bez zespołu ponieważ stary szlag trawił i rozsypał się na milion-y kawałeczków. Edited February 17, 2009 by kava Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 ale co nas, VSRkowców obchodzi warrior? Link to post Share on other sites
sebciu Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Shelbyy jak tam ZT? Znasz już datę ukończenia? Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Zapewne rychło bo już mi oddał mój ZT LL (wzór) :D Link to post Share on other sites
Shelbyy Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Shelbyy jak tam ZT? Znasz już datę ukończenia? Tak, znam. Minęła wczoraj. Dzisiaj mi wysyłają, liczę na to, że w środę wszystko będzie już na miejscu. Tutaj macie ostatnie zdjęcie triggera od nich, tuż przed pooksydowaniem. Tutaj już starsze zdjęcie, ale jedyne z pokazanymi flakami Teraz czas na złe dla Was wieści: "Trigger pod TM zjadł mnóstwo czasu (specyficzna budowa-mało miejsca na umieszczenie elementów które przenosiły by duże obciążenia) i nie będziemy ich produkować. Dlatego twój będzie,,super limitowaną sztuką"" Po tym mailu stanąłem w obronie innych osób mających w planach kupienie u nich triggera do VSR i ich aktualne oświadczenie wygląda tak: "Może do końca nie zrezygnujemy,ale na razie wstrzymujemy się z wykonaniem triggerów do VSR." Aha, Dexter, patrząc na zdjęcia, wątpie żeby do budowy swojego zespołu spustowego wykorzystali zdjęcia Twojego ZT, ale za to ja mam regulacje siły nacisku :twisted: Link to post Share on other sites
sebciu Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Powiem że wygląd wewnętrzny jest mocno intrygujący... Czy zasada działania jest identyczna jak w ZT od LL? A co do tego że zaniechają produkcji to wątpię, raczej cena wzrośnie. Link to post Share on other sites
Shelbyy Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Masz bebechy na zdjęciu, które zamieściłem to sobie porównaj czy jest taka sama, tak na moje oko to identyczna nie jest. Wstępnie powiedzieli, że podniosą cenę do 350 zł, a potem napisali mi, że w ogóle nie będą produkować na razie, więc myślę że na jakiś czas zaniechają produkcji. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Się chwalisz regulacją a ja własnie dziś dorobiłem takową do mojego Laylaxa :D NIe, zasada działania jest z tego co widzę zupełnie inna. Link to post Share on other sites
sebciu Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Właśnie nie byłem pewien, więc zapytałem. :P Link to post Share on other sites
Thomasz Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) Z czego wiem ,bez wymieniania komory Hop-up nie wstawisz do VSR-10 lufy większej niż 430mm. Edited June 25, 2011 by Thomasz Link to post Share on other sites
parkie Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) Z czego wiem ,bez wymieniania komory Hop-up nie wstawisz do VSR-10 lufy większej niż 430mm. Hahahhaha, a co ma komora do długości lufy ? Tłumikiem się zakrywa lufe (ewentualnie) @edit No i możesz ubiegać się o złotą łopatę. Edited June 25, 2011 by parkie Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Thomasz- mylisz się. Wsadzisz lufy dowolnej długości byle były one dedykowane do VSR. W Sreryjnej produkcji dostepne są lufy 555mm PDI do VSR oraz LL 554mm. EdGi na zamówienie zrobi Ci dowoloną lufę. Inna sprawa, że lufa większa niż 430mm jest zbędna. Link to post Share on other sites
morwa Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Inna sprawa, że lufa większa niż 430mm jest zbędna. Możesz rozwinąć ten wątek? Link to post Share on other sites
parkie Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 ZŁOTA ŁOPATA się należy ! Link to post Share on other sites
LogaN Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Błe, kotlet taki, że zęby idzie połamać. Thomasz - musisz być spostrzegawczy, jeśli interesujesz się snajperstwem. Tym razem się sokolim wzrokiem nie wykazałeś, nie zauważając daty napisania ostatniego posta w tym temacie! :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts