Wolf.Tns Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 I paru innych, fajnych gratów z tamtego okresu ;) Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Ooooo a gdzie zanabyles? Mam nadzieje ze nie ta z allegro za 400zl bo troche smierdzialo na odleglosc przekretem Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Nie śmierdziało, a cuchnęło jedną i drugą ( bo dwie wystawiły inne osoby, ale chyba tą samą ) i dalej uważam, że na 98% obie były ( lub jedna ta sama ) Guardera. Od jednego z użytkowników forum "1/8th Marines", teoretycznie od jego znajomego. Metki są, ( choć jedna troszkę odchodzi, ale widać, że to nie jest AAV'ka pierwszej świeżości, ale stan jest dobry ), kolor jest, materiał jest. Mój to oryginał, nie do pomylenia z Guarderem czy G&P ;) Niedługo jak skończę set to wrzucę na forum. Brakuje mi wymienienia pasków do MICHa na czarne, blache, przemalować MICHa, safarka musi dojść i camel, który powinien już być, a niestety nie ma. No i jedna ładownica, która niestety jest kopią, ale oryginał już chyba nie do dostania. BTW. jakby ktoś gdzieś zauważył panel udowy FSBE do sprzedania to informować ! :P Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Ta jedna krazyla z metka od IBA'y ;) Co do panelu udowego FSBE to zapomnij. Spora rzadkosc, nie do dostania a jak juz to za chore pieniadze. Jedna osoba w wawie ma, ale niechce go sprzedac, a jak sie zdecyduje to kupie go JA :twisted: Edited June 4, 2009 by Moses Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Tego się spodziewałem, szukam już w sumie sporo czasu, a wiem, że do takich przedmiotów trzeba mieć szczęście. Tyle, że z tym to faktycznie może być trudno. A z ciekawości, bo też się nad tym zastanawiałem. http://picasaweb.google.com/forecon.co/USM...737510506580226 Człowiek pośrodku ma panel STRIKE BHI ? Czy to coś innego ? Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 A z ciekawości, bo też się nad tym zastanawiałem. http://picasaweb.google.com/forecon.co/USM...737510506580226 Człowiek pośrodku ma panel STRIKE BHI ? Czy to coś innego ? Nie jest to Leg Rig Spec-opsa http://www.specopsbrand.com/ProductDetails.asp?ProductID=34 Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Uuuu, plamy dałem. Dzięki Generalnie, na "za dwa tygodnie" planuję wstępne zakończenie Setu i mam nadzieję, że dopomożecie jak coś według was będzie nie - halo ;) Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Uuuu, plamy dałem. Nie koniecznie, ciezko odroznic bez dokladnego przypatrzenia (a trzeba bylo sie przypatrzec) sie co to jest :) Quote Link to post Share on other sites
Pucek Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Czy na moje głupie pytanie może ktoś przynajmniej spróbować udzielić odpowiedzi? Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) Przypuszczalnie jaki to kolor farby na hełmie? (producent itp). Kolor helmu mozesz samemu ocenic o ile nie masz problemu z rozroznianiem kolorow (podpowiem to jest brazowy). Najprawdopodobniej poszukiwany przez wszystkich krylon, ale nie wiem nie ja malowalem ten helm Z jakiego okresu to zdjęcia?(początek wojny w iraku?) Fotki sa z okresu ok 2003-2004 (moze 2005 - 1st DET). Czy ten camel na plecach to zwykły thermobag? Nizwykly, bo uzwany przez FR Jakie inne camele będą dopuszczalne? Jednogarbne, dwugarbne Jakich paneli udowych(oprócz tego od fsbe) używał FR? Paneli udowych innych firm Edited June 5, 2009 by Moses Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 a jak sie zdecyduje to kupie go JA :twisted: Płonne nadzieje :) Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Płonne nadzieje :) Ze sprzedarz czy ze go kupie ? :) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Że kupisz. Bo go nie sprzedam :D Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Że kupisz. Bo go nie sprzedam :D Czekam na moment az Cie mocno przypili :lol: Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 O tak właśnie myślałem, że to o Szasza chodzi... Szasz pamiętaj - Ja dam lepszą propozycję niż on ! :P A jak nie to poczekam aż Mosesa przypili jak już będzie miał ! Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Szasz miałeś chyba coś jeszcze z FSBE 1 czy mi się wydaje :D ? Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Odpowiem za niego, ma ladnnie skonfigurowana AAVke bez QRa wystarczy sie cofnac kilka stron wczesniej gdzie chwalil sie nim Quote Link to post Share on other sites
lukaso Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Ktoś pare stron wczesniej pisał, że do odwzorowania MARSOCu lepszy bedzie Plate Carrier z cumerbundem niż CIRAS? Jednakże nie stać mnie na Plate'a Eagle'a i znalazłem coś takiego, nadawało by się: http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airs...il?prodID=26492 lub to http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airs...il?prodID=25649 co o tym sądzicie, jak by to wyglądało? pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 To z pierwszego linka to kopia wlasnie platea Eagla Quote Link to post Share on other sites
lukaso Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Moses, a mógłbyś jeszcze powiedzieć jak to wygląda z tym kolore CB tego plate'a od Pantaca, bo to zdjęcie od Redwolfa pozostawia wiele do życzenia. Wiem, że to nie ten wątek ale czy ten kolor jakiego jest kamizelka to naprawde jest CB Pantaca, przez niktórych uwazany za najlepszy kolor CB po Eagle'u? Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Powinien byc OK, pozatym CB od roznych firm moze nieznacznie sie roznic wiec bez paniki Quote Link to post Share on other sites
lukaso Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 A jeszcze jedno pytanko: czy to: http://www.casg.pl/product-pol-150-PANTAC-...ote-Brown-.html z cummerbundem dałoby rade czy juz byłby to grzech? :lol: Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Jako użytkowników Pantaców i paru rzeczy od Eagle'a przemówię : Kolor Pantac'a jest bardzo podobny. Zdjęć nie zrobię bom buc i aparat chwilowo zaprzestał działania. i nie rozumiem czemu PC z cummerem ma być lepszy od CIRASa ? Quote Link to post Share on other sites
lukaso Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 (edited) Może nie lepszy, ale tańszy! Z góry zakładam, że chodzi mi o luźna stylizację. Ponawiam pytanie czy ten PC MBSS z casa.pl z cummerem też dałby rady czy musze sprowadzć sobie z WGC kopie Eaglowskiego Palte Carriera?? (3 posty wyżej) Edited June 8, 2009 by lukaso Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Możesz kupić to z casg'a i pod to założyć PACA'e. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts