hanskloc Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Witam, wczoraj grzebałem przy swoim karabinie i mam pewien problem, otóż po nacisnięciu spustu gearbox nie wykonuje pelnego cyklu jednego strzału, tylko jakby pół poprzedniego i pół nastepnego, tzn po nacisnięciu spustu karabin strzela i jeszcze na chwile po jego spuszczeniu silnik pracuje jeszcze przez około 1 sekunde, pomimo tego strzał ten odbywa sie 2 kulkami, nasuwa się pytanie co zrobiłem nie tak? wymieniłem wczoraj okablowanie, sprężyne, głowice cylindra i cylinder, może źle umiejscowiłem tłok? powiedzcie mi również jak powinienem podpiąc kable do styku, najlepiej jakis schemat, bo są tam 3 miejsca, do podpięcia mam 2 Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Obstawiam źle założony antireversal ;) Quote Link to post Share on other sites
killa Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Może to jest tendencyjne pytanie, ale jak sie da włożyć źle antireversal? Quote Link to post Share on other sites
szary_16 Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Otóż da sie :) Jeżeli anty-reversal zejdzie z zębatki tak jakby pod nią nie będzie wogole blokować zębatki:) i przy pracy zębatek tłok nie będzie w ogóle blokowany w tylnej pozycji... Quote Link to post Share on other sites
killa Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Sory, ale trzeba byc geniuszem... Quote Link to post Share on other sites
Wombat Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Nie, wystarczy chwila nieuwagi przy składaniu gearboxa. Quote Link to post Share on other sites
m3l0n Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 (edited) To ja sie podepne pod temat;p Witajcie!, jestem młodym maniakiem airsoftu.... hehe żart;p Do rzeczy. Mam taki "mały" problem... wiec, podczas wkładania baterii do boxa urwałem 1 kabelek w środku:( konkretnie ten z przełącznika sound controll :(( i tu sie rodzi moja prośba.... mógłby ktoś miły walnąć fotke spodowi tej płytki (tam gdzie są ścieżki) ? tak abym mogł zobac :cry: zyć gdzie ten kabelek dyndał orginalnie:) Edited May 12, 2008 by m3l0n Quote Link to post Share on other sites
Cyr4x Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 pytanie czy ktoś wie czego możę być wina tego że mój magayznek boxowy na funkcji auto NONSTOP nakręca . nie wyłanacza się . ? Quote Link to post Share on other sites
men3L Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Z tego co pamiętam, to auto działa właśnie w ten sposób, że non stop nakręca. Z mojej strony polecam wywalenie całej elektroniki z maga, włożyć dobre cieniutkie kabelki i guzik nakręcający na przedni chwyt. Pozbywacie się wtedy wszystkich problemów :) Quote Link to post Share on other sites
szymaniak Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Ale po co wywalać całą elektronikę? Wystarczy kabel z męskim minijackiem i jeden enterek :) Quote Link to post Share on other sites
killa Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 A ja se zrobiłem guzik na chwyt pistoletowy, i uważam że jest to wygodniejsze niż na front gripie. Quote Link to post Share on other sites
aikman84 Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 a mi tam dobrze podaje kulki mag i żadnych "guziczków" sobie nie robie :lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts