Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Pokaż nam coś takiego uniwersalnego - coś w czym będzie się wygodnie siedziało w samochodzie, równie wygodnie zapylało w trudnym terenie, leżało godzinami na OP, przenosiło odpowiednie ilości wyposażenia i amunicji do różnych rodzajów broni... Smiało - czekamy.

No dobra... PLCE się nadaje, ale potem trzeba framugi wstawiać ... a do CQB nsię nie nadaje? O cholera,to będzie wymagało zmiany planów... no żartowałem. Wukasz, C22, na żartach się nie znacie? :poddanie: ale, jak znajdę tę fotkę, gdzie występuje dwóch kolesi z SAS, czy SBS właśnie w PLCE na jakimś pojeździe pływającym, to zamieszczę, żeby pokazać, że jednak można z PLCE wojować także i tam.

Poszukaj sobie na ebay.co.uk assault vestów Arktisa. Ja nabyłem ostatnio kamizelkę 1600 Battle Vest, jeno w kolorze OD. Za niecałe 300 zł, nówka.

Edited by von_Zakapior

No to cholernie mi przykro, że kolega woli wydać kasę na gówno, miast trochę odłożyć i kupić coś porządnego.

Niech się zdecyduje na zakup teraz jakiegoś szajsu,albo poczeka trochę i może w międzyczasie coś zdobędzie tańszego. Albo odłoży. Wybór należy do niego. Nawiasem mówiąc, wydając kasę na adwokata, który za niego odpowiada, na pewno nie uzbiera.

Wybaczcie, ale teksty typu: mam 160 zł i chcę za to kupić coś porządnego, wywołują u mnie ochotę pokazania komuś właśnie coś porządnego, wyszperanego za naprawdę interesującą sumę (a zerknij sobie, ile kosztuje 1600 BattleVest Arktis w Specopsie), celem zainspirowania do odłożenia kasy. Za to teksty: ale ja mam limit te 160 zł , wywołują u mnie niekontrolowaną agresję, ponieważ świadczy to negatywnie o miauczącym. Brakuje Ci do Arktisa zaledwie 137 zł i to jest problem? Palisz? rzuć. Pijesz? nie pij. Słodycze, dziewki wszeteczne/etc? na miesiąc zawieś. Sprzedaj butelki, poproś o wsparcie, zarób. Możliwości wiele.

Tym razem się opanuję, ale więcej tego nie zrobię.

Niech kolega szuka, może znajdzie.

Powodzenia