tymbark222 Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Potrzebuje kamizelki , najlepiej żeby sie nadawała i do CQB i do Zielonej. http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=990 http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=1111 Lub inna do 160 zł - najlepiej olive or woodland. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Staryyyyyyyyyy bierz tą drugą :-F :wink: :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
Fearie Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Lepiej sobie kup piwa za to 160zł. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 http://allegro.pl/item348757924_kamizelka_...elikon_tex.html zielona oczywiście. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 IMHO bardziej polecałbym poczciwą kamizelkę UTG zieloną, tylko musisz mieć co najmniej około 180cm wzrostu, inaczej jest niewygodna. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Nie ma rzeczy uniwersalnych. Jedna do zielonej druga do CQB... Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Nie ma rzeczy uniwersalnych. Ojj tu się akurat z Tobą nie zgodzę ale nie o tym mowa ;) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Pokaż nam coś takiego uniwersalnego - coś w czym będzie się wygodnie siedziało w samochodzie, równie wygodnie zapylało w trudnym terenie, leżało godzinami na OP, przenosiło odpowiednie ilości wyposażenia i amunicji do różnych rodzajów broni... Smiało - czekamy. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 A czy Ja mówiłem, że chodzi mi o oporządzenie? ;) Szaszłyk powiedział, że nie ma rzeczy uniwersalnych, a nie kamizelek/oporządzenia. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Oczywiście, że chodziło o oporządzenie... Bo taka na przykład Duct Tape jest uniwersalna :] Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Aaa to przepraszam ;) Bez taśmy świat byłby taki nijaki oraz McGyver i A Team nie mieli by miejsca bytu ;) Quote Link to post Share on other sites
von_Zakapior Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 PLCE :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Tia, PLCE ... w szczególności w wąskich drzwiach :D Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Umówmy sie że PLCE to jest dobre oporządzenie polowe. Ale do działań na pojazdach, wodzie, budynkach, działań ochronnych czy AT po prostu się nie nadaje. Quote Link to post Share on other sites
sobczaq Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Wydaje mi się, że do zastosowań typowo airsoftowych, coś w rodzaju chest-riga (np taki jak podajesz w drugim) linku powinno być wystarczające. Ewentualnie możesz się szarpnąć na jakiegoś RACK`a, itd, itp. Quote Link to post Share on other sites
wiesiu Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1107 Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Miałem tą Strike-system i bardzo fajnie mi sie ją eksploatowało, czasami pojawiają się w komisie za około 80-100zł. Quote Link to post Share on other sites
von_Zakapior Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 (edited) No dobra... PLCE się nadaje, ale potem trzeba framugi wstawiać ... a do CQB nsię nie nadaje? O cholera,to będzie wymagało zmiany planów... no żartowałem. Wukasz, C22, na żartach się nie znacie? :poddanie: ale, jak znajdę tę fotkę, gdzie występuje dwóch kolesi z SAS, czy SBS właśnie w PLCE na jakimś pojeździe pływającym, to zamieszczę, żeby pokazać, że jednak można z PLCE wojować także i tam. Poszukaj sobie na ebay.co.uk assault vestów Arktisa. Ja nabyłem ostatnio kamizelkę 1600 Battle Vest, jeno w kolorze OD. Za niecałe 300 zł, nówka. Edited April 27, 2008 by von_Zakapior Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Ja się znam dlatego zęby suszę w poprzednim poście :) Co do kamizeleczki - ja takie lubię ale tych ładownic do szybkich nie zaliczymy niestety... I w ogóle obsługi. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Poszukaj sobie na ebay.co.uk assault vestów Arktisa. Ja nabyłem ostatnio kamizelkę 1600 Battle Vest, jeno w kolorze OD. Za niecałe 300 zł, nówka. A popatrz jaki limit cenowy podał kolega ;-) Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Nie posmarujesz nie pojedziesz. Poza tym przy ilości Polaków w UK odpowiednik issue da się dostać w tej cenie. Quote Link to post Share on other sites
von_Zakapior Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 No to cholernie mi przykro, że kolega woli wydać kasę na gówno, miast trochę odłożyć i kupić coś porządnego. Niech się zdecyduje na zakup teraz jakiegoś szajsu,albo poczeka trochę i może w międzyczasie coś zdobędzie tańszego. Albo odłoży. Wybór należy do niego. Nawiasem mówiąc, wydając kasę na adwokata, który za niego odpowiada, na pewno nie uzbiera. Wybaczcie, ale teksty typu: mam 160 zł i chcę za to kupić coś porządnego, wywołują u mnie ochotę pokazania komuś właśnie coś porządnego, wyszperanego za naprawdę interesującą sumę (a zerknij sobie, ile kosztuje 1600 BattleVest Arktis w Specopsie), celem zainspirowania do odłożenia kasy. Za to teksty: ale ja mam limit te 160 zł , wywołują u mnie niekontrolowaną agresję, ponieważ świadczy to negatywnie o miauczącym. Brakuje Ci do Arktisa zaledwie 137 zł i to jest problem? Palisz? rzuć. Pijesz? nie pij. Słodycze, dziewki wszeteczne/etc? na miesiąc zawieś. Sprzedaj butelki, poproś o wsparcie, zarób. Możliwości wiele. Tym razem się opanuję, ale więcej tego nie zrobię. Niech kolega szuka, może znajdzie. Powodzenia Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 A ja tam uważam że trzeba im radzić zakup chinoli, im gorszych tym lepiej. Niech marnują pieniądze, może się nauczą, a może nie. Szkoda tłumaczenia. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Popieram Catcha :-F Quote Link to post Share on other sites
kwadrat005 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Potrzebuje kamizelki , najlepiej żeby sie nadawała i do CQB i do Zielonej. http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=990 http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=1111 Lub inna do 160 zł - najlepiej olive or woodland. ktos uzywa tej drugiej ? wygodna , funkcjonalna ? i czy do ładownic wejda magi od G36C ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts