asgl993 Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 (edited) Grałem ostatnio z kumplem w grę Crysis, i kumpel chce na urodziny taką samą giwerę :-P (chory troche :wink: ) Ma scara i chce żebyście znaleźli jakieś części. Chce żeby broń chociaż trochę przypominała to... http://www.gram.pl/upl/artykul/20071116151919.jpg co do kolimatora to ma taki sam :-P Tłumik też :) Powiedział że da max 1000zł na tuning, resztę ja pokrywam max 500zł więc tuning ma być do 1500zł. Edited May 9, 2008 by asgl993 Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Scar to to na pewno nie jest to po pierwsze. Po drugie " Ma scara i chce żebyście znaleźli jakieś części " - że co? Sam nie możesz poszukać? Więc może zmień na początek swój język. Tu się nie robi nic na żądanie. A żeby nie było to jest jakaś ostra fantazja nt. XM-8 a nie Scara( w ogóle chłopie Scara widziałeś? ) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 666 postów Sop-pel! The numer of the beast! :> Quote Link to post Share on other sites
Belmondo Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Ma scara i chce żebyście znaleźli jakieś części. Chce żeby broń chociaż trochę przypominała to... Fakt, że sposób sformułowania "prośby o pomoc" trochę niefortunny. Kiepska znajomość j. polskiego to, czy wychowania brak... ? Ale miękkie jest serce me... Rozwiązanie problemu: Sprzedać Scar'a kupić XM-8, stuningować. np: http://www.militaria.pl/karabin_maszynowy_...5260)_p3722.xml + porządny tuning P.S.: I trochę więcej kultury na przyszłość. Quote Link to post Share on other sites
asgl993 Posted May 10, 2008 Author Report Share Posted May 10, 2008 A jaki części do XM-8 ?? Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Powiem szczerze, nie ma repliki XM-8 na rynku jak na razie. Są tylko nieudolne, miękkie, skrzypiące kopie z plasticznym GB v.3 z Atrapą celownika który nawet już na miano atrapy nie zasługuje. Z tego co wiem to SRC ma/ma wypuścić XM-8 ale u nas chyba nie osiągalne. Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Było jeszcze SRC na WGC ale jest już Stop Ordering. Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 co do kolimatora to ma taki sam To tam jest kolimator gdzieś? :roll: Quote Link to post Share on other sites
I3ongo Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 jest, na szczycie rączki transportowej, trochę jak w G36 Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) Ciekawa teoria, tylko nie mam pojęcia, jak miałby działać, skoro na tym rysunku przednia część tej górnej szyny nie ma otworu, tylko jest pełna w środku. No, chyba, że to koli z promieniami x... A pozostała optyka to jak dla mnie ewidentnie lunety. Edited May 11, 2008 by shadow333 Quote Link to post Share on other sites
bor3ek Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 No nie wiem... chyba mnie oczy zawadza bo kolimatora tam nie widze, ale nie dawno widzialem gdzies wlasnie taki karabinek :) linka poszukam i jak znajde to zapisze ^^ Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Nie ten dział, przenosze. Quote Link to post Share on other sites
reggie Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Widać żę w życiu chłopak nie widział SCARA. Ja tam na tej fotce widzę tylko lunetę i w lewym dolnym rogu napis Weapons SCAR Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Powiem szczerze, nie ma repliki XM-8 na rynku jak na razie. Są tylko nieudolne, miękkie, skrzypiące kopie z plasticznym GB v.3 z Atrapą celownika który nawet już na miano atrapy nie zasługuje. Z tego co wiem to SRC ma/ma wypuścić XM-8 ale u nas chyba nie osiągalne. No i było shitowe XM8 od BE z metal GB i z plastikowym... Bardziej opylało się kupić wersję z plastikowym GB i wpakować tam jakieś normalne części(byle nie te od BE). No i jest jeszcze z niestandardową komorą Hopa XMka AGM. Leży gdzieś o tym wątek w tym dziale... Quote Link to post Share on other sites
bender Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Wiedziałem, że widziałem. :) Konwersja do G36 na XM-8 na WGC i na Redwolfie. Nie zmienia to jednak faktu, że w obu sklepach są niedostępne. :) Może w jakiś mniej znanych sklepach z HK jeszcze wyhaczysz. Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 W Crysis naprawdę ta broń nazywa się SCAR. Jest to jakaś dziwna wariacja i zapewne nie istnieje w rzeczywistości. Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 ja bym chciał przypomnieć ,że crysis "ma" się dziać w 2012 roku..... może kolejna osoba ,która tego nie zauważy zechce mieć zamrażarke ,albo to ustrojstwo strzelające soplami? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts