pitersgs Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Szukałem, szukałem i nie znalazłem o tym sklepie żadnych info. Zamawiałem nie raz na tym sklepie. Poręczne i tanie rzeczy jak np. kuchenka polowa za około 11zł. Przy większych zamówieniach koszulkę sklepu dostajemy gratis. Widać że w sklepie pracują goście z ,,jajami'' na instrukcji od ogrzewacza chemicznego pisało: po przeczytaniu instrukcja ulegnie samozniszczeniu. he he :wink: Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Ja zamawiałem. Kurier, czekałem 4 dni nic nie przyszło - trochę poddenerwowany wysłałem do nich maila i dopiero wtedy odp. mi, że nie mają jednej rzeczy za 10 zł...którą zamówiłem i mogę wybrać coś innego, lub zwrot kasy. Dostałem zwrot, reszta doszła jak należy, jednak za tego kuriera zapłaciłem i po coś..No ale nie była to wpadka, żeby od razu przekreślać. Ani plus, ani minus. Quote Link to post Share on other sites
Lineusz Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Zamawiałem od nich poprzez alledrogo.pl Podpinkę do kurtki M65. Szybka wysyłka dobry kontakt i towar porządnie opisany :) Skusiłem się więc zamówić od nich coś jeszcze poprzez www sklepową. Płatność przelewem przesyłka poczta polską - wrażenia jak najbardziej pozytywne. Zamówienie składałem w nocy z 10-11 lutego paczka była popołudniu 13 :) Więc szybko sprawnie i niedrogo. Quote Link to post Share on other sites
Darg Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Zamawiałem od nich przez alledrogo komplet nakolanników i nałokietników. Obsługa bardzo wyrozumiała - mimo że pieniądze wpłaciłem po tygodniu od zakupu ekspresowo wysłali wszystko - solidnie zapakowane i zgodne z opisem aukcji. Quote Link to post Share on other sites
szturmowiec Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Ja, też kupowałem od nich oporządzenie za 120zł i jestem w 100% zadowolony z zakupów :D solidny sklep i SZYBKA WYSYŁKA !! Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Drugie zamówienie u nich. Znowu profesjonalnie i szybko. Towar "używany" w stanie bardzo, bardzo dobrym :D . Polecam z czystym sumieniem. Quote Link to post Share on other sites
Brzuski Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Zamawiałem u nich już 3 razy i zawsze wszystko OK! Zawsze kasę wpłacałem na konto i paczki zamawiałem PP dochodziły na 3 dzień. Zamawiałem na ch stronie www. POLECAM W 100% szybka wysyłka towar "używany" lecz na prawdę prawie jak z fabryki co z pewnością rozjaśni twoją twarz uśmiechem. Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Kolejne zamówienie. Bardzo szybka realizacja, towar bez zarzutu (pomimo tego że "używany") Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Zamówiłem kupe pierdół. Szybka wysyłka i koszulka w prezencie! :D POLECAM, szpej używany jest w naprawdę dobrym stanie. Quote Link to post Share on other sites
gromu Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 (edited) Nie wiem, może nie wszyscy wiedzą - z zamówieniami na sklepie http://sklep.fort.send.pl/ można łączyć zakupy z konta allegro Kuba_Bosski. Jeden koszt wysyłki, wszystko w jednej paczce. Wystarczy zadzwonić i dogadać temat, wszystko ok i sprawnie na + :) Edited April 15, 2010 by gromu Quote Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Szybka realizacja, towar wporządku ;-) + Quote Link to post Share on other sites
Boberwax Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Drugie zamówienie w tym sklepie i wszystko pięknie ładnie ;-) Kontakt świetny, obsługa profesjonalna, sprzęt używany w naprawde dobrym stanie. POLECAM! :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Zamawiałem dla kolegi nieśmiertelnik i wszystko okej. Dane do przelewu dostałem, ale żadnej odp nie dostałem czy list wysłany, pomimo tego iż wysłałem kilka emaili. Jednak blachy doszły i dostałem fajną naklejkę :-P . POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Też już trochę sprzętu od nich zakupiłem, zawsze błyskawiczna obsługa. Quote Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Koszulka wszystko ganz gut. Patrolówka do mnie jedzie, nie mam żadnych obaw ;-) Znów + :-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts