Raks Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Witam , nie wiem czy wybrałem odpowiedni dział . Moje pytanie jest następujące czy w Polsce sa organizowane jakieś "obozy , kolonie " asg ? . Jeśli tak to porszę o info . Pozdrawiam Hubert Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Tak są. Goggle i szukarka na forum nie gryzą. Quote Link to post Share on other sites
Raks Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 Tak są. Goggle i szukarka na forum nie gryzą. Szukałem i nie stety 0 <zero> info , na WM nic a gogle hmm też w sumie ;0 Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Dziwne bo ja bardzo szybko znalazłem. Sprawdź w googlach kompas z dodatkowymi interesującymi ciebie frazami. Quote Link to post Share on other sites
Raks Posted May 22, 2008 Author Report Share Posted May 22, 2008 Dziwne bo ja bardzo szybko znalazłem. Sprawdź w googlach kompas z dodatkowymi interesującymi ciebie frazami. na początku źle szukałem pod nazwą KOLONIE . teraz wpisałem OBÓZ i wyszukało ale znikomą ilość i stosunkowo drogo (jak dla mnie ) bo około 2 tys zł . Pozdro Quote Link to post Share on other sites
krol12 Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Ale zobacz ile oni ci tam oferują za tą kase! Muszą sobie teraz odbic jakoś cene tego sprzetu który musieli zakupić:P Quote Link to post Share on other sites
Rasky Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 BTA Kompas organizuje tzw. Obóz Militarny. Polecam biuro samo w sobie , z Nimi zaczęła się moja przygoda z survivalem a na zajęciach militarnego miałem okazje być kilka razy . Jedyną wadą kompasu jest to , że dość mocno liczą sobie za swoje usługi . W tym roku militarny kosztuje ok 1500zł . Zresztą sprawdź sam na www.kompas.pl Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
saper152 Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Jeżeli mówimy o KOLONIACH w programie z asg to raczej odradzam. Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Fajnie by było, jak byś swoje zdanie podparł konkretnymi argumentami. Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Foka cos wie. Jego sie pytaj. ;) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Ja się oficjalnie na ten temat nie wypowiadam, a nieoficjalnie mogę powiedzieć, że nic nie sprawia takiej przyjemności jak przepompowanie grupy 13 latków, albo przegonienie ich po pagórkach, nie Kret? :P Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Brzmi prawie jakbys to Ty biegal ;) Owszem, jest to mila odmiana. Quote Link to post Share on other sites
Dundee Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 ...a później taki dzieciak dorasta i robi spoty w "TVPublicznej", z cyklu : "Dołącz do profesjonalistów...poznasz ciekawych ludzi i zwiedzisz świat" ;-) Quote Link to post Share on other sites
Hannon Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Odkopię, ale może komuś się przyda. Pare ładnych lat temu byłem na obozie militarnym organizowanym przez kompas. Wypadło całkiem fajnie, napięty plan, ciekawie prowadzony itd. Do tego stopnia że był taki wpieprz że w połowie obozu zastanawiałem się czy nie zrezygnować i nie wrócić ale suma sumarum jakoś wytrwałem do końca. Kosztowało to wtedy około 900zł i było organizowane na 2 tyg. w Jurze Krakowsko-częstochowskiej(to sie razem czy osobno pisze?^^). W zeszłym roku mój przyjaciel pojechał na taki sam obóz, w innym miejscu za troche większą cenę, i z tego co opowiadał to z tego zrobiły się letnie kolonie z airsoftem dla dzieci. Tak więc proponuje zastanowić się czy kalkuluje się. Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Wystarczy trochę wyobraźni, kilka złotych odłożonych "na wakacje" łb na karku (w przypadku młodszych jedna dwie osoby dorosłe i sensowne) i samemu można sobie zrobić taki obóz/kolonię że "czapki z głów panowie". Quote Link to post Share on other sites
slayr Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Jak na przykład ;) ? Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 (edited) No Comment..... Edited February 26, 2009 by Ukesu Quote Link to post Share on other sites
łosiu Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Dzisiaj przy śniadaniu przeglądając oferty dla młodzieży w gazetce almaturu znalazłem obóz ASG. Biuro podróży Almatur - byłem na obozie zimowym i mogę na pewno polecić. W internecie jest dostępna informacja na tej stronie: http://www.almatur.pl/lista_lato.php?nr=%C5%81POB~ANI_ASG Quote Link to post Share on other sites
ebola_85 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 http://www.kompas.pl/obozy,kolonie,Ob%C3%B...arny,873,34.htm Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 @łosiu: tylko czemu na fotkach widać paintball? ;) Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Nie znasz się Regu ;) Jak Almatur pisze, że to ersoft to trzeba im wierzyć ;) Quote Link to post Share on other sites
Noxagon Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Hmmm może ktoś wie jaki jest średni wiek uczestników tego obozu? http://www.kompas.pl/obozy,kolonie,Ob%C3%B...arny,873,34.htm Hmmm zastanawia mnie to czy jak tam pojadę czy będę mieć jakiś rówieśników i nie będę musiał się użerać z dzieciakami :D PS: Mam 18 lat Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Kolonie w wieku 18 lat :D lool ;) Quote Link to post Share on other sites
LaY Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Mój kumpel ma w tym roku 18 i pojedzie na jakiś obóz ASG. Tak więc wiedz że inni też jeżdżą. Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Fajnie by było, jak by się udało sprecyzować, co to za obóz, kto jest organizatorem, jaka jest cena i co w nią jest wliczone itp. Takie informacje na pewno zaintersowały innych użytkowników tego forum :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts