aZahiel Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 Nawet snajperzy mowia ze po zrobieniu swojego ghille on jeszcze nie jest gotowy, zawsze trzeba cos dorobic :!: ghilli to nie robota na dwa dni, to troche zajmuje wiec trzeba byc cierpliwym tu jest stronka jak zrobic ghilli http://www.ghilliesuits.com/index.asp?Page...ion=Custom&ID=1 tez rozwiazanie na kleju :!: Quote Link to post Share on other sites
PA Posted February 9, 2004 Author Report Share Posted February 9, 2004 Bardzo mi się to podoba. Doskonała robota. Już mam swojego gilla :D ale jak to zwykle bywa jeszcze zostało ki troszku roboty żeby go objawić wszem i wobec. Swoje maskowanie guna również przerabiam :D na pasujące kolorystyką do ghille. Pewniego razu moja żona weszła do kuchni kiedy pozostawiłem na chwilę swoje ghillie na podłodze. I nagle słyszę krzyk: TYYYY, CO TO ZA POTWÓR LEŻY W KUCHNI !!!!???? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts