Wolf Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Rzecz wiadoma choć różnicy na pierwszy rzut oka nie ma wielkiej Wolfie. Bo widzimy camela z daleka i tylko z jednej strony. Doświadczenie mi podpowiada, że diabeł tkwi w szczegółach, co nie zmienia faktu, że różnica cenowa jest "interesująca". Quote Link to post Share on other sites
MacDermot Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 (edited) Mam cywilnego Camelbaka 2l w dość oczojebnym niebiesko szarym pokrowcu. Można gdzieś kupić sam pokrowiec? Może być we flecku, może być oliv, może być chinol, i tak będę używał tylko na strzelanki. Edited May 8, 2011 by MacDermot Quote Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 W miwo ci uszyją w czym chcesz, na allegro też są same pokrowce. Quote Link to post Share on other sites
MacDermot Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Problem rozwiązany, kupiłem używany hamerykański oliwkowy pokrowiec. Co prawda na pęcherz z małym wlewem, wygląda to jak wygląda ale działa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts