SturmFJ Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Właśnie co ciekawe oryginał nie wchodził :) . U, to niefajnie - muszę gdzieś dorwać magazina i spróbować u siebie Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Do mojej kabury dedykowanej dla P38(kupiona 2004) wchodził Maruzen`a gnat, oraz mag do kieszonki spokojnie, bez nerwów. Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Jak się prezentuje Waltherek Marushina w porównaniu do Maruzena? Ewentualnie jest jakieś chińskie gazowe P38? Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 (edited) Chińczyków brak. Gaziak Marushina jest bez blowbacku, ma trochę mniej FPS. Jednym słowem - jeśli masz okazję, to bier Maruzena (najlepsza replika ever) Edited May 20, 2012 by SturmFJ Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Przepraszam, że odgrzewam temat po ponad roku, ale uważam, że zakładanie nowego byłoby bez sensu. Czy ktoś wie, czy ktoś widział gdzie (chodzi mi o plskie sklepy) można teraz kupić P38 i magazynki do niego? Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 http://www.bron.pl/shopbron/product/AIR-SOFT-GUN/Pistolety/Pistolet-ASG-GBB-Walther-P38/928 Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 @Dziećka, dzięki właśnie zależało mi na Maruzenie, że też nie zajrzałem do tego sklepu... :sciana: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts