Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Skąd załatwić dystanser?

Recommended Posts

Zrobiłem ten dystanser ale mam jeszcze 2 problemy:

Co jakiś czas kulka nie leci prosto tylko w lewo lub prawo

i stracił na zasięgu ok 5m, możliwe że chyba sprężyna była naciągnięta przez noc tak podejrzewam ale nie jestem pewien bo jak rano strzeliłem to nie było słychać naciągania tylko obrazu strzał możliwe ze to przez to?

Jak za duży dystanser (wtedy nawet przy "wyłączonym" HU jest on włączony za mocno) to kulki będą się dławić i pluć czasem po parę lub wogóle.

Ogólnie zamiast kombinować kup tą gumkę co podal fiedotow lub Systeme też sylikonową.

Mam AKS-74U a kumple zwykłe 74ki z BOYI. Każdy wsadził Systeme lub Guardera i jesteśmy zadowoleni.

Napisz jakich kulek używasz i jakich magów (jeżeli inne niż stokowe Hicapy) - to wbrew pozorom ważne.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

co do gumki hop guardera (tej przezroczystej) to odradzam-o ile na gumce guaredera wszystko smiagało super to po zmianie gumki z guardera na systeme to celność i zasięg w replice straszliwie sie popsuły (powodem tego jest zbyt miekki dystanser guardera)-dopiero jak załatwiłem sobie dystanser z Jg od znajomego wszystko zaczeło smigac jak powinno

tzn nie odradzam gumki guardera ale dystanser z niej,bo w połaczeniu z innnymi gumkami to lipa jest straszna

Edited by rain777

co do gumki hop guardera (tej przezroczystej) to odradzam-o ile na gumce guaredera wszystko smiagało super to po zmianie gumki z guardera na systeme to celność i zasięg w replice straszliwie sie popsuły (powodem tego jest zbyt miekki dystanser guardera)-dopiero jak załatwiłem sobie dystanser z Jg od znajomego wszystko zaczeło smigac jak powinno

tzn nie odradzam gumki guardera ale dystanser z niej,bo w połaczeniu z innnymi gumkami to lipa jest straszna

A to ciekawy wniosek.

Przez moje rączki przeszły 4 AKS74 boyi i we wszystkich jest przezroczysty guarder z guarderowskim dystanserem. Wszystko śmiga cacy.

A może miałeś podrabianą gumkę i dystanser rain777 ? :]

Zaczynam własnie testować na swoich dwóch karabinach te dystansery w kształcie "H". Są fajne ale trzeba podkleić czymś ramię od dystansera i je trochę spiłować, co by wyzerować HU, a zarazem kulki były faktycznie podkręcane. Strzela miło, ale jutro będę sprawdzał czy faktycznie tak jak innym dodało mi tych fpsów.