wassabi Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 (edited) http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i..._cat_SRC%20AEGs Witam, czy ktoś to posiada, ktoś to macał? Chciałbym go kupić jednak nigdzie nie mogę znaleść o nim informacji. Gdzieś jedynie wyczytałem że są w miarę dobre. Zaznaczam jednak że od razu chciałbym wymienić cały GB (oprócz szkieletu), i tu znowu pojawia się problem, bo na WGC nie mogę znaleść części do wersji K, myślałem nad tym żeby włożyć części od Siga 551, ale tych też jest mało. Prosiłbym o pomoc, czy warto to kupować, i jeśli tak to jakie części wsadzić do GB. Edited June 17, 2008 by wassabi Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Przypadkiem GB nie są takie same, tylko mają inne rodzaje cylindrów ?? Quote Link to post Share on other sites
wassabi Posted June 18, 2008 Author Report Share Posted June 18, 2008 Na pewno są takie same. Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 bo na WGC nie mogę znaleść części do wersji K, No to o co chodzi ? :) Quote Link to post Share on other sites
wassabi Posted June 19, 2008 Author Report Share Posted June 19, 2008 Chodzi mi o części firm lepszych np. Systemy, Guardera. Do tego chciałbym wymienić wszystko, prócz szkieletu. Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Rozumiem. Części myślę że lepiej kupić w Polsce aby zamontował je jakiś serwis. No chyba że masz kogoś kto się tym zajmuje, wtedy kupujesz taniej częsci a dobre i darmowe złożenie masz na miejscu. ;) Quote Link to post Share on other sites
wassabi Posted June 19, 2008 Author Report Share Posted June 19, 2008 Wole raczej kupić tam części. I tu pojawia się wcześniej nadmieniony problem, tych części nie ma :/. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts