karlacz Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 elo, jaką mogę zamontować lufę prec. do karabinu Bar 10G firmy JG? Quote Link to post Share on other sites
Sticker Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Dowolną. Oby jak najdłuższa (ale bez przesady) średnia ma już mniejsze znaczenie. Oczywiście musisz skołować komore HU która pozwoli na montaż gumki od AEGa i tym samym dowolnej lufy precyzyjenj od elektryka. Dlatego jest to lepsze rozwiazanie bo dedykowana (jeżeli jest taka?) bedzie miała taką długośc jak stockowa a lepiej zawsze mieć dłuzszą która i tak nie bedzie widać jak masz tłumik założony. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Stricker, coś Ty sie taki miły nagle zrobił?! :???: Quote Link to post Share on other sites
ovne Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Bo ktos zadal pytanie na temat repliki, o ktorej szczerze w zyciu nie lyszalem. Prawdopodobnie nie znalazla wyszukiwarka nic na ten temat, to odpowiedzial jak czlowiek./ Przynajmiej taka moja teoria ;) Quote Link to post Share on other sites
Sticker Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 (edited) Bo po 1: o tej replice nic nie ma więc nie dziwie się że kolo pyta. Bo po 2: nie chce żeby znowu był bek że jestem w 1% taki jak Foka:-P P.S prosze mi się nie dziwić jak ktoś zadaje rozsądne pytania na które nie ma odpowiedzi. Ale jak ktoś zadaje pytanie jeszcze w osobnym temacie o replice o której jest tyle tematów że jak w wyszukiwarce wpisze się jej nazwe to trzeba kilka stron przejrzeć to wybaczcie. To samo tyczy się osób które same nie wiedza czego chcą. Już pomijam sytuacje gdzie zadawane są pytania czy to samo co to i tutaj dwa linki do tych samych replik tylko w innych sklepach;| Różnica? Cena:| Ale jak byk pisze model ten sam firma ta sama osiągi te same wiec o co qrde chodzi? :/ Taki mam charakter. Jeżeli komuś się nie podoba zawsze może iść do moda albo admina i jak dostane zakaz "udzielania" się w tym miejscu przestane odpowiadać na takie pytania w jakikolwiek sposób. Mam nadzieje że to wyczerpująca odpowiedź:) Edited June 26, 2008 by Stricker Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Lufa od VSR'a są identyczne: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2571 Quote Link to post Share on other sites
Sticker Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 ale odgrzałeś ziomek koleta :D Sorry za OT :wink: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 jesli pasują lufy do VSR to do elektryków też po drobnej modyfikacji komory. Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Mam takie pytanie nie za bardzo dotyczące prec lufy ale... żeby nowego tematu o jednej replice nie robic ;p Jakiego bipod'a można założyć do Bar'a 10G nie ma zadnej szyny ani mocowania na bipoda. Jest jakiś bipod zakładany na lufę (ok 3 cm)? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 nie musisz mieć szyny! Wykorzystaj przelotke do pasa. U mnie w dwójnogu SRC musiałem tylko rozwiercić otwór na śrube (6mm) i dobrać nakretkę- siedzi pancernie. Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 THX za info Dexterkrak. ;p Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts