Lambert Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Od wczoraj nie mogę wejść na ich strone: http://www.asg.com.pl/ Wiecie może czy cóś się dzieje..? Pozdrawiam, Lambert Link to post Share on other sites
Predalien93 Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ja spokojnie wchodzę na tą stronę... ;) Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 Dziwne, ja nie mogę - otwiera się pusta strona... :???: Pozdrawiam, Lambert Link to post Share on other sites
Nosferatu Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 mi też otwiera się pusta strona, wczoraj gdy byłem na owej, informowali o rabacie 10% na cały asortyment, niestety nie dało rady nic oglądnąc:/. Myślę że to bałagan związany z przeprowadzką Link to post Share on other sites
Predalien93 Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Powiem tak - mi strona się ładuje, mogę spokojnie po niej chodzić, tyle że jak chcę zobaczyć opis jakiegoś przedmiotu to wyskakuje mi komunikat: "Nie znaleziono produktu" Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Aktualnie mi niestety też nie działa... ale obsługa sklepu już wie o problemie i działają :) Link to post Share on other sites
Darg Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) Przed chwilą miałem białą pustą stronę, ale po kilkukrotnym odśwież weszło. Ale tylko strona główna, klikając na jakikolwiek odnośnik trzeba odświeżać po kilka razy. A tak whitescreen. ////Update, właśnie lepiej zaskoczyło i otwiera większość bez problemu Edited July 3, 2008 by Darg Link to post Share on other sites
goren Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Pewnie problemy techniczne z serwerem. Nie ma się co stresować. Powinniście spróbować zamówienia u Holmesa, to dobry trening cierpliwości ;) Link to post Share on other sites
capri Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Bardzo przepraszamy za te dwudniowe problemy. Faktycznie miało to związek z przeprowadzką oraz awarią u providera :( Chwilowo sytuacja jest w miarę stabilna, całkowicie ją ustabilizujemy w ciągu tygodnia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts