snip Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 witam nie wiem który z tech shotgunów wybrac http://www.allegro.pl/item382123615_asg_sh...rapid_fire.html http://www.allegro.pl/item395548949_400fps...m58a_super.html jeden jest firmy AGM drugi DE cz ktoś z was może ma takie bronie?? proszę o opinie i którą wybrac Link to post Share on other sites
arend Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Po pierwsze : na obu linkach nie ma broni tylko repliki . 8-) Po drugie : bierz tą która ci się bardziej podoba 8-) Link to post Share on other sites
Guest wyso Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Ja mam AGM i jestem zadowolony podobno jest trwalszy od DE. AGM jest dłuższy. Reszta to to samo. Link to post Share on other sites
Hellchild Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 shotgun z DE ma niby więcej fps (w sklepach podają 350).Sprawdzał ktoś? Link to post Share on other sites
arend Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=50455 Link to post Share on other sites
Burt15 Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Ja posiadam model firmy DE. Miałem też w rękach wiele razy model firmy AGM. AGM strzela celniej i na większą odległość niż DE. Ma także pojemniejszy magazynek. Jednak nie można przekreślać DE :) DE jest zdecydowanie lepiej wykonany. Ma masywne czółenko i ABS jest lepszej jakości. Blokada spustu w DE jest także przyjaźniejsza użytkownikowi, bo jest większa. W DE jest wyprofilowany spust, czego nie spotkasz w AGM ( w AGM jest o krawędziach kwadratowych). Najważniejsze jest także to ze shotgun firmy DE posiada zupełnie nowe rozwiązania techniczne, przez co pobiera wszystkie kulki z magazynka. AGM jest wyraźnie wzorowane wnętrznościami na wszystkim znanym, dobrym lecz nie pozbawionym wad M47 ( czyli Remingtona) przez co AGM nie pobiera zawsze dwóch kulek. DE posiada także uchwyty do pasa taktycznego, którego nie ma AGM. DE takze więcej waży. DE ma także bardziej równą linię celowniczą. Niestety DE jest bardziej skomplikowany przy rozbieraniu. Sum summa rum AGM- a polecam tym co chcą przy odrobinie wprawy naprawdę celnie strzelać i konkurować z dużo droższymi replikami, przy tym że na wyglądzie zbyt im by nie zależało. DE polecam tym co strzelają na odległości do 25- 30m i zależy im przede wszystkim na wykonaniu. P.S. Oba shotguny są podobnie trwałe tzn. przy odpowiednm traktowaniu niezawodne. :uśmiech: Link to post Share on other sites
Daniel14 Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 No to jakiego shotguna proponujecie dla początkującego. Link to post Share on other sites
arend Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 A czy to my kupujemy. I tak kupią takie na jakie im kieszeń pozwoli. Link to post Share on other sites
Daniel14 Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 No nie, ale chciałem się spytać bo też zaczynam z asg i z kolegami będe sie strzelał. Jakiego shotguna kupić na początek? Link to post Share on other sites
arend Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 (edited) Do wyboru masz a) większy zasięg i celność przy badziewnym wykonaniu w mośku b) strzał potrójną kulką i lepsze wykonanie przy mniejszym zasięgu w benelce Do tego po stronie belelki większa klimatyczność a po stronie mośka więcej kulek w magu Tak więc ile postów tyle zdań i wybrać musisz sam Z mojej strony rada kup sobie porządne okularki lub gogle Edited October 1, 2008 by arend Link to post Share on other sites
Daniel14 Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 A mógłbyś mi wysłać z którego sklepu kupić tą benelke? Link to post Share on other sites
arend Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 tajwangun czyli popularny krakman Link to post Share on other sites
Novy Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 ja mam mossberga 590 k od Krakmana i wszystko jest gites majonez ale musiałem wyrombać blokade spustu i zrobić większą dziurke na jej miejscu bo mi kulki wpadały do środka (jak, niemam pojęcia) i wywalałem je tamtędy. Ale od Krakmana bardzo polecam:) :uśmiech: Link to post Share on other sites
Marcin_eM Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 A grzebałeś przedtem w nim? 8) Link to post Share on other sites
hitman87 Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 jeśli miałbym zakupić replikę, to tą która się bardziej podoba:) Link to post Share on other sites
Recommended Posts