Kajor Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 ...podobno to byla wystawka sprzętu przed Irakiem lub Awganistanem Afganistanem Nie zauważyłem posta AnR'a o MG4. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Może Cenrex jakąś wystawę zrobił, albo inne licho? Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 To jest chyba jakiś pokaz sprzętu H&K (jeżeli się nie mylę, to przygotowany z pomocą firmy Cenrex), a nie sprzęt posiadany przez 18.bdsz 9-mm pistolet maszynowy H&K MP5A3 (albo A5), 9-mm pistolet maszynowy H&K UMP9, 5,56-mm karabinek automatyczny H&K HK416D145RS 9-mm pistolet maszynowy H&K MP5A3 (albo A5), 9-mm pistolet maszynowy H&K UMP9, 5,56-mm karabinek maszynowy H&K MG4 (a nie żaden FN Minimi) Quote Link to post Share on other sites
roziko Posted July 27, 2008 Author Report Share Posted July 27, 2008 Nie wiem czym zajmuje się Cenrex, ale chyba sie mylisz Remov. Bo te zdjęcia przedstawiają tylko rzeczy ktore mnie zaciekawily a poza tym jest tam masa takiego sprzętu jak namioty,spiwory,możdzierze,samochody terenoweplecaki no i są nasze Beryle w kilku wersjach.. Może jest też tak jak mówicie.. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Remov się nie myli. Cenrex to jedna z firm należących do Grupy Bumar. Zajmuje się obrotem specjalnym - jest między innymi przedstawicielem HK na Polskę i to co widzimy to sprzęt przez nich demonstrowany. To że były tam inne produkty zbrojeniówki to normalne - zapewne prezentowano także ofertę innych producentów i przedstawicieli. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts