.Ghost. Posted January 30, 2004 Report Share Posted January 30, 2004 Hooah !!! Wiem, ze to nie kącik porad, ale czy ktoś już w to grał lub gra ??? Mam parę pytań związanych z tą grą. Gram od wczoraj i cholerka nie wiem jak po udanej misji uzupełnić uzbrojenie? Oraz czy po ewentualnej stracie członka drużyny, można do nowej misji dobrać kolejnego, tak jak to było w Deadly Dozen 2? Za wszelką pomoc dzieki. Quote Link to post Share on other sites
Czary Posted February 1, 2004 Report Share Posted February 1, 2004 Zarówno amunicję jak i stan osobowy można uzupełniać w przerwach między kolejnymi kampaniami (kampania to kilka misji - 4 lub 5). Zaopatrzenie w poszczególnych misjach najlepiej zdobywać na wrogu. Quote Link to post Share on other sites
.Ghost. Posted February 1, 2004 Author Report Share Posted February 1, 2004 Dzięki tak właśnie robiłem, że brałem broń lub amunicję od trupków. Teraz jestem w drugiej kampani na lotnisku i właśnie zauważyłem, że na początku mogłem dobrać broń do woli. Dzięki za info. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Boże znalazłem topic o mojej ukochanej grze serce mi się kraja jak zobaczyłem jakie tu pustki :cry: :cry: :cry: Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Hej Fakt TAKA gra a tak mało o niej. Osobiście przeszedłem wszystkie jej częśći i zdecydowanie polecam. :killer: Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Mhm H&D 1 misja z mostem w deszczu rlz ;) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Mhm H&D 1 misja z mostem w deszczu rlz ;) Daj spokój! Dorwałem to miesiąc temu. Zainstalowałem i zagrałem... qrna crap! Sterowanie bez sensu (może się człowiek do pada przyzwyczaił), ja nic nie widze... szwaby widzą wszystko. Dwójeczka jest świetna, zwłaszcza misje w Afryce i rajd jeep'em na włoskie lotnisko :D muhahahaha chyba musze sobie kompa lepszego sprawić, żeby odpalić to cudeńko Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Ech bo nie grałeś w to tuż po premierze :) wtedy to był szczyt wypasu :) ! Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Owszem, grałem. W demo - i to tylko chwilkę. A giera wtedy zrobiła na mnie niesamowite wrażenie. Ale lata lecą, a człowiek chce więcej i więcej :) Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Hello Zgadzam się z Ohtarem co do misji w Afryce. Zarąbiste wrażenie robi ten teren i zasięg mozna by się pobawić w strzały na największą odległość. Pozdrawiam !!! :killer: :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Echhh pamiętam jak dorwałem pełną wersje "jedynki"... Te filmiki, ten klimat... Echhh... Ale "dwójeczka" też fajniusia i grałem w nią wiele razy. Brak mi gier z takim klimatem :???: Quote Link to post Share on other sites
Equil Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Pamiętam jak w to kiedyś grałem. Niestety miałem jakąś wadliwą wersję, chodziły tylko 2 pierwsze misje a później już w ogóle żadna. Ale te pierwsze misje - zima, noc, las, ten klimat - po prostu bajka. Ładnie odwzorowana broń i tzw. "ironsighty". Quote Link to post Share on other sites
Stz Strug Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 super gra ja gram w demo singleplayer ale mam też oddzielnie multiplayer gram u niemców moja nazwa to Kurt Langner(Ger) Kto pogra ze mną ? a singleplayer to mam misje w normandii musze pomóc aliantom w banku przed atakującymi niemcami fajna grafika bardzo ładna a ktoś morze zna dodatki do dema singleplayer ? hidden dieses gut !!! Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Posiadam oryginalną antologię H&D, kosztowała aż 25pln ;-) Mam problem z założeniem serwera z grą na zasadach COOPERATIVE, a mianowicie na liście map do wybrania nie widnieje żadna mapa. Ktoś wie jak to rozwiązać? Quote Link to post Share on other sites
KapitanKajdan Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Majkel spatchuj gre, a jak nie pomoże to poszukaj na necie maplisty . Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Gre mam w najwyższej wersji czyli ileś tam przecinek 12. Ok poszukam, ale czy te maplisty zawierają mapy z H&D2 czy tylko H&D Sabre Squadron? Pytam bo jak wchodzę na istniejące serwery coop to zazwyczaj misje są tylko z dodatków. Quote Link to post Share on other sites
Equil Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Można wiedzieć gdzie kupiłeś? ;-) Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Dorwałem w Empiku. Wejdź na empik.com i zamów z dostawą do salonu - płacisz tylko za grę, a dostawa free. Quote Link to post Share on other sites
moro92 Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 hej a nie wie przypadkiem ktoś jak edytować skiny mundurków? bo bym się chętnie pobawił,gra jest exxtra Quote Link to post Share on other sites
lukas1art Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Heh :) Kocham tą grę :) Wujek mnie do niej namówił :) Niedawno w PLAY (styczeń 2008) za 12 zł były dołączone gry RTL ski jumping 2007, Beyond GOOD&EVIL (notabene świetna gierka) i H&D 2 PL wraz z dodatkiem Drużyna Szabla też PL :) Pewnie można zamówić u nich archiwalne wersje :) I ktoś mi powie ze przy takich cenach, takich wypaśnych gierek opłaca się piracić w Polsce :D Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Piracenie nie opłaca sie już od dawna ;) , H&D 2 wypas , od dawna pocinam na necie ^^ Quote Link to post Share on other sites
repmed Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 jedna z najlepsztch gier w jakie grałem. Multi faktycznie trudne (w 2), ale wynagradzają to opcje menu - raz udało mi się podaniać Angolem odzianym, w koszulkę, gacie, skarpetki i hełm :) WYPAS!!! Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Bardzo dobra gra. Choc zakończenie IMO rozczarowuje. Zbyt szybko i mało dynamicznie. Niemniej jest to jedna z tych gier, które przechodzi się z wypiekami na twarzy. Echhh... Afryka... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts