madog Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 TRAILER - LINK ZAPRASZAMY DO UCZESTNICTWA! Czas: 29-31 Sierpnia 2008 Teren: Szczecin, Puszcza Bukowa (DOJAZD) Limit miejsc: 200 (Impreza tylko na zaproszenie - osoby zainteresowane odsyłam do tematu PUNKT REKRUTACYJNY ) Rejestracja: Do 10 Sierpnia. Koszt: 20zł (LINK DO INSTRUKCJI PŁATNICZYCH) Wiek: 18+ Wszelkie pytania i wątpliwości proszę pisać na FORUM PANZERFAUST II lub też pisać na : panzerfaust2@sfora.tox.pl Harmonogram: 29 Sierpnia: 16.00 - 24.00 - rejestracja uczestników. 30 Sierpnia: 7.00 - Pobudka 8.00 - Zbiórka, wprowadzenie, oznaczenie stron. 10.00 - Rozpoczęcie rozgrywki ok. 14.00 - 14.30 - Półgodzinne zawieszenie broni na posiłek (we własnym zakresie). 20.00 - Zakończenie rozgrywki 21.00 - Impreza integracyjna (jadło zapewniają organizatorzy) 31 Sierpnia 10.00 - Oficjalne zakończenie zlotu. (dla chętnych rozgrywka dodatkowa) Link to post Share on other sites
szmerglu Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Oczywistym jest że scenariusze organizowane przez Was są przednie więc zlot gorszy być nie może. Będę choćby mnie czołg miał rozjechać Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Tak jest, jako i ja się zgłoszę z obstawą. Na tak przedniej imprezie Pasterzy Piekieł zabraknąć nie może ;-). Szmeru, ale teraz się poyntegrujesz z nami? ;-) Link to post Share on other sites
gosiak Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 OBSTAWA, powiadasz? Ale że to impreza Sfory, zacna czyli, to gotowa jestem pojawić się choćby i w tym mało romantycznym charakterze :twisted: Link to post Share on other sites
Errhile Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Jeśli impreza będzie równie dobra, jak poprzednia, to grzech sie nie zjawić :) Caaały dzień zabawy... Link to post Share on other sites
szmerglu Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Tuks taki mój ból że się integruje z wszystkimi bo znam dużo ludzi więc muszę wydzielić czas dla każdego :) Oczywiście że integracja musi być Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 O w twarz jeża... może być ciężko.... oj może ;-). Trza będzie Madogowi powiedzieć, coby w niedzielę po "kombatantów integracyjnych" ktoś podjechał ;-). Link to post Share on other sites
ikari6 Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Na pewno będę , aby kontynuować to co zacząłem w części I Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 O miło Ikari, miło :-). Dobrze będzie się znowu spotkać. Hmmm... dziwne tak wiele osób się odgrażało po BZ, że sprawdzi jak to jest u nas... i cisza ;-). Link to post Share on other sites
ikari6 Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) A to trzeba dać znać w Lubuskim Tuksiak Edited July 22, 2008 by ikari6 Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 A to nie mogą tutaj zerknąć? No bez jaj... Po kiego powielać milion 100 50 tysięcy razy ten sam topic? Link to post Share on other sites
TUZIOL Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Dokladnie. Od tego typu rzeczy jest specjalne podforum na ktorym zalozyli temat. Po co zasmiecac lubuskie? Szczegolnie, ze impreza w woj. lubuskim sie nie odbywa ;) Wstepnie AWR sie stawia :) Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Ooo to miło będzie :). Link to post Share on other sites
madog Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 (edited) Historia i herby jednostek biorących udział w konflikcie PanzerFaust II Wejdź na www.sfora.tox.pl i czytaj więcej! Edited July 29, 2008 by madog Link to post Share on other sites
shaw Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 (edited) aby kontynuować to co zacząłem w części I No no ,ani mi się waż zrobić takiego numeru jak wtedy, nie zapomnę ci tego zapewne nigdy (jak można tak człowiekowi adrenalinę napompować ?) Zakładam że jak z zupełnej ciemności zasypał was grad kulek, to przeszła wam ochota na zwiedzanie :mrgreen: A oprócz tego to jak zwykle cieszymy się że wpadniecie :mrgreen: Szmergla trzeba przykuć do beczki z piwem i już...tylko cholera kto będzie mu te beczki na pełne zmieniał co chwila ;-) ? Edited August 27, 2008 by shaw Link to post Share on other sites
szmerglu Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Wcale tyle nie pije :P to jedno wielkie pomówienie :) Niestety z przyczyn technicznych nie będzie mnie na scenariuszu - postaram się natomiast odwiedzić Was na imprezie integracyjnej Link to post Share on other sites
shaw Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Przecież nikt nie mówił że sam je będziesz opróżniał ;) Link to post Share on other sites
szmerglu Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Szkoda :F Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 (edited) Qrna zawsze ktoś chce się na krzywego załapać ;-), a Ty Szmeru nie pitol, tylko zbieraj swą wesołą ekipę Tolka Banana i chociaż poyntegrujcie się z nami, tudzież postrzelajmy się w niedzielę (bynajmniej Ci co dadzą radę sprostać regulaminom ;-) ). Edited August 28, 2008 by Tuksiak Link to post Share on other sites
szmerglu Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (bynajmniej Ci co dadzą radę sprostać regulaminom ;-) ). Czyli 3 osoby z ekipy :F Postaram się, ale nic nie obiecuje - mamy trochę na łbie Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) Pancer, pancer i po pancerze :lol:. Dzięki wszystkim za grę, co prawda mogłem być tylko na końcówce, ale z parkingu udało mi się przedrzeć do naszego sztabu niezauważonym przez wroga ;-). Chciałbym podziękować Sforakom za imprezkę, nawtykają wam na forum niedociągnięć, to mi się rozpisywać nie chce ;-). Wszystkim co dojechali z dalekich końców Polski podziękowania tym większe, że się chciało. Do zobaczenia na następnej imprezie, jednocześnie zerknijcie na fora Sfory, Strefy, oraz NASZ temacik zdjęciowy w celu poznania linków do fotek ;-). Edited August 31, 2008 by Tuksiak Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Moda poproszę o sklejenie. Zapomniałem dopisać, największy szacun dla ekipy w białym transporterze wpadającej na obozowisko w niedzielę, pootwierane szyby i drzwi i "Lot Walkirii" na pełny regulator :mrgreen:, zajefajnie wam Panowie to wyszło :-). Link to post Share on other sites
Errhile Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 (edited) Ech, dooobrze było :D "Ja chcę jeszcze raz!" Edited September 1, 2008 by Errhile Link to post Share on other sites
Wolf Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Dziękuję wszystkim w swoim imieniu oraz reszty TD, za miła wspólną zabawę. Ciekawy scenariusz, starannie przygotowane rekwizyty, klimatyczni oficerowie polityczni, no i wspaniały teren. Oczywiście nie obeszło się bez drobnych wpadek i problemów, przykładowo z łacznością, ale liczę na to, że na kolejną edycję organizatorzy to wyeliminują . Link to post Share on other sites
MariushK Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Nie będę tu niczego wytykał . W końcu byliśmy tam pierwszy raz :) Ale warto było jechac autem zapakowanym po dach 300 km . Super towarzystwo . Pozdrawiam i sojuszników i wrogów . Link to post Share on other sites
Recommended Posts