rumak Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Szukałem wszędzie lecz nie mogłem znaleźdź czegoś dotyczacego oznaczeń na WGCshopie. Najbardziej zależy mi na tym Pre-Order, jeżeli wiecie to piszcie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
xasistis Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Pre-Order oznacza przedmiot, który będzie sprowadzony dopiero jak go zamówisz, bądź produkt, który jeszcze nie miał swojej premiery ale już można składać na niego swoje zamówienia. W obu przypadkach nie ma go na stanie sklepu i trzeba poczekać aż go sprowadzą. Quote Link to post Share on other sites
konrad_es Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Tzn. chcesz wiedzieć co znaczy pre-order?? to znaczy, że towar jest na zamówienie (jest w ofercie sklepu,ale nie ma go na stanie i musisz go wcześniej zamówić) Jeśli się mylę poprawcie mnie. Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 (edited) A ile trzeba czekać na sprowadzenie go na sklep?? Czy aż tak masakrycznie przedłuża to sprowadzenie do Polski?? P.S.: Bo kur** wszystkie z CA są Pre-Order :wink: Edited July 14, 2008 by rumak Quote Link to post Share on other sites
konrad_es Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Napisz do nich maila na pewno odpowiedzą. Quote Link to post Share on other sites
krugerheini Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Niedawno pytałem o metal body do G3, odpowiedzieli że kilka dni. Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Pre-order odnosi się też do sprzedaży przed premierowej - w takim wypadku jest gorzej, na AIMS'a od VFC można było czekać "bagatela" 4miesiące:) Quote Link to post Share on other sites
kardek Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Zwróćcie uwagę na G&P MK 46. Jeśli się nie mylę, to na wgc od około pół roku jest w statusie Pre-Order. A na redwolfie taniej i można do koszyka dodać... Więc chyba nie ma reguły ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts