Dzidek Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 :D No ja będe przynajmniej tak sie narazie zapowiada. Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 A ja jeśli zdam mautrke i dostane sie na studium jakies to wtedy przyjade :). Bo jak nie to mi panstwo roczne wakacje funduje :P Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted May 26, 2004 Author Report Share Posted May 26, 2004 dla zainteresowanych: strona zlotu Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Ja już sadzę fasolkę w ogródku... Mikstat bez fasolki ujdzie, ale Janów??? - to byłaby hańba! tylko czemu wiewiórki po mnie nie przybędą na czterech łapkach? snif? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 jeeeee fasolka rox :D Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Skuszony fasolka, wasz woźny mysli powaznie o Janowie... Quote Link to post Share on other sites
Frugo Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Frugo zglasza gotowosc bojowa :-) plus reszta skladu. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 No to trzeba sie postarac na kolejna impreze stawic. Quote Link to post Share on other sites
PAT_PotulnY Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Pamietajcie jeśli macie zamiar jakie kolwiek petardy mieć czy coś. Broń Boże nie dawajcie ich do ręki Pinkyemu :) apeluje o to już teraz żeby się wszystkim utrwaliło :lol: :lol: :lol: Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted June 7, 2004 Author Report Share Posted June 7, 2004 zasady totyczace pirotechniki i inych dymów, gazów, wybuchów, chałasów sa ZAKAZANE PS FOKA ty masz dyspense bo wiemz e jak zjesz grochówke to pierdzisz tak samo głosno jak chrapiesz i na zmiane raz przodem raz tyłem "popierdujesz" :lol: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 FOKA ty masz dyspense bo wiemz e jak zjesz grochówke to pierdzisz tak samo głosno jak chrapiesz i na zmiane raz przodem raz tyłem "popierdujesz" :lol: przeczytalem, zapamietalem... teraz sie nie wymigasz :D Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 FOKA ty masz dyspense bo wiemz e jak zjesz grochówke to pierdzisz tak samo głosno jak chrapiesz i na zmiane raz przodem raz tyłem "popierdujesz" :lol: hmmm to nie mozliwe!!! :) przeciez mial byc wdech-wydech-wdech-wydech :) a nie wydech, wydech, wydech, wydech....... :twisted: Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted June 8, 2004 Author Report Share Posted June 8, 2004 mowa o tym samym tylko schemat inny :D Quote Link to post Share on other sites
PAT_PotulnY Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Kozi to ty przeca z nami w domq 6m oddalonym od Foczastego byłeś w prawdzie w pokoiq najblizej okna :) ale mnie to żadna salwa nie wybudziła. Quote Link to post Share on other sites
Dzidek Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 Ja sie stawie, słynne salwy Foki w nocy :D Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 ja tam czekam na druga lekcje "Zaawansowane techniki uzycia petard i materialow pirotechnicznych" prowadzona przez Pinkyego :D Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 Tzn chodzi o slynny rzut do przodu za siebie? :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
BoT Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 Witam Jadę:D Gdzie mam się podpisać?:> Pozdrawiam BoT Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted July 3, 2004 Author Report Share Posted July 3, 2004 Tzn chodzi o slynny rzut do przodu za siebie? to był tak silny zut ze petarda okrązyła ziemie i "pacneła" Pinkiego w plecy 8) bot strona zlotu dlaej znajdz link do formularza zgłoszeniowego powtarzam dla zainteresownych adres strony zlotu: www.pat.kgb.pl strona powinna byc dostepna dla ludzi którzy mieli problem z wejściem na strone PATu. Quote Link to post Share on other sites
yasi Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 Mam jedno jak dla mnie dość istotne pytanie... Ostatnio panuje małe zamieszanie wywołane zmianami numerów kont na takie w standardzie europejskim czy coś w tym stylu. Jak zauważyłam, podany numer konta nie jest tym nowego typu, co może utrudnić wpłacenie kasy, nie wiem czy mój bank będzie przeprowadzał takie transakcje, a jeśli już to za dodatkową opłatą i nie we wszystkich przypadkach, co mnie martwi. To tyle ode mnie :) Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted July 5, 2004 Author Report Share Posted July 5, 2004 w środe 7 lipca dokonam porównania numeru ze strony (06 1020 3150 0000 33 2 0011 9529) z numerem na umowie dla pewności. jestem na 99% pewien ze wpisałem dobry numer, już raz go poprawiałem, wole sie jednak upewnić Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 Kozi, numer jest na 100% zły. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted July 6, 2004 Author Report Share Posted July 6, 2004 wiem ma wygladać: 06 1020 3150 0000 3302 0011 9529 bardzo przepraszamw szystkich zainteresowanych moja wielka wina :/ ps dziekuje za zwrócenie mi uwagi Quote Link to post Share on other sites
BD_Rash Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 heya no to ja też z Wami się postrzelam :twisted: pozdro, Rash Quote Link to post Share on other sites
[UFO]Bartnik Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 ja tez sprobuje sie stawic :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts