Frugo Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 Z Krakowa Frugo Orzel Wacek Remik Jacek Keki UES z ekipa (2-4os) Dentysta jeszcze kogos bedziemy scigac Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 Ja mam pytanie - a co z kulkami 8mm ? Czy jesli ktos posiada replike na te akurat kulki odpada ? Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted July 26, 2004 Author Report Share Posted July 26, 2004 hym no to hyba nie ma znaczenia aż takiego ;) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 hym no to hyba nie ma znaczenia aż takiego ;) Nie no bo patrze sobie na regulamin zlotu i widze punkt dotyczacy amunicji : 1. Dozwolone jest używanie wyłącznie broni typu ASG. Jedyna dopuszczalna amunicja to "plastikowe" 6mm BB. Max.0,30g Nie chcialbym dotrzec na zlot gdzie okazaloby sie, ze odpada mi z uzycia glowna bron albo nie moge strzelac 0.4g - co by bylo niezmiernie mi nie na reke... ale ciesze sie, ze nie ma problemu wiec pewnie z bratem i jeszcze jednym aparatem przyjedziemy. Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted July 26, 2004 Author Report Share Posted July 26, 2004 kozystałem z ogólnego regulaminu imprez ASG. na pewne rzeczy trzeba przymrużyć oko bo taki był dostęp do zaopatrzenia jaki byl a teraz sie wszystko zmienia. Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted July 26, 2004 Author Report Share Posted July 26, 2004 przypominam ze termin zgłoszeń i wpłat mija 10 sierpnia. Quote Link to post Share on other sites
colonel Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 Rainbow melduje jakieś 5-7 osób detale podam w terminach sierpniowych......WAKACJE.....niestety Pozdrawiam' Colonel Quote Link to post Share on other sites
Mateo Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Niestety nie mogę sie dostać na stronę zlotu, chciałem wypełnic formularz i przeczytać ile trzeba wpłacić, a tu wciaz ten sam komunikat: Nie można znaleść serwera... Czy jak wpłacę kasę - 80 zł, bez formularza to tez bedzie ok? Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted July 28, 2004 Author Report Share Posted July 28, 2004 Mateo wpłąć 80pln a mailem wyslij ponizsze dane: imie nazwisko nick ekipa telefon kontaktowy +potwierdzenie wpłaty (scan, foto, printscreen) to jest potrzebne tylko i wyłączine do przydziału domków (rózne standardy-jedna opłata, decyduje kolejność zgłoszeń) kto pierwszy ten lepszy i tak jako organizatorzy bedziemy mieli wykaz wpłat to dotyczy wszystkich którzy mają problemy z strona zlotu jeszce raz podam adres strony która powinna wchodzić bez problemu www.pat.kgb.pl PS na Zlocie bedzie wam tylko potrzbny jeden dokument tożsamości i dowód wpłaty, jeśli ktos go nie ma (przelew internetowy) to nic strasznego sie nie stanie :) Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted July 28, 2004 Author Report Share Posted July 28, 2004 miło mi również zapowiedzieć że oficjalnym sponsorem jest sklep FA firma zobowiązała sie dostarczyć nam kulki na zlot W tej chwili deklaruje dostarczenie kulek po korzystnych cenach: - 0,2 TM (3500 szt.) za 50 PLN - 0,25 TM (2000 szt.) za 40 PLN szykujcie kasiorke!!! jako dodatkową atrakcje przewidziano również rozlosowanie "upominków" (forme tych ostatnich trzymamy w tajemnicy) Quote Link to post Share on other sites
KAFTAN Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 KPS - SF maby sie stawi w pelnym skladzie ale znając live naszze to weźmiemy ta kase pojedziemy na baze D4 do lasu i zachlejemy tam pale =) no ale są szanse ze sie pojawimy pozdr Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted July 29, 2004 Author Report Share Posted July 29, 2004 PLISSS!! nie przysyłajcie potwierdzeń w PDF. naprawde zwykly JPG wystarczy. A PDF przysparza nam mase problemu. (przyczyny narzędziowo-techniczne) Quote Link to post Share on other sites
ADAM`S Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 :twisted: Jutro wpłacam kase!!! :twisted: Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Ja juz dzisiaj wplacilem - czyli trzech BRT spi spokojnie w oczekiwaniu na WOJNE. Quote Link to post Share on other sites
FA_Jeżyk Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 Oficjalna strona zlotu dostepna rowniez na: http://www.firearms.pl/zlot/index.htm ten adres jest latwiej dostepny niz serwer kgb.pl Quote Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 W zwiazku ze zlotem, mam kilka kwestii, które być może zainteresują pozostałych deklarujących obecność: 1. Czy jest możliwe przerobienie listy zgłoszonych na taką, która będzie zawierała wyłącznie nazwę grupy i ksywkę? Teraz lista zgłoszonych zawiera także imię i nazwisko (w moim przypadku nazwisko zawiera błąd) oraz nr telefonu. Chciałbym sam decydować, komu te dane przekazuję. 2. Ponieważ termin wpłaty wpisowego jest ustalony ze sporym wyprzedzeniem w stosunku do terminu zlotu, to chciałbym wiedzieć co się stanie z wpisowym, gdy wystąpią przeszkody nie do pokonania i będę musiał zrezygnować z przyjazdu? Trudno jest bowiem planować na 100% cokolwiek z miesięcznym wyprzedzeniem. 3. Czy lista zgłoszonych jest na bieżąco uzupełniana? Na dzisiaj (5 dni przed terminem wpłaty wpisowego) są zaledwie zgłoszone 43 osoby. Z góry dziękuje za info Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted August 5, 2004 Author Report Share Posted August 5, 2004 1.(błąd w konwersji pliku na WWW) przepraszamy :/ teraz zawiera: -ekipę; -ksywkę; -imię; -datę zgłoszneia 2. jeśli zrezygnuje po wykonaniu naszywek w tedy dostanie zwrot kawiorki (-6pln koszta przelewu+ koszt przesłania naszywki) i dodatkowo naszywkę za którą już zapłacił; jeśli zrezygnuje przed wykonaniem naszywek wtedy dostanie całość (pomniejszoną o koszta przelewu -2pln); jesli zrezygnuje ktos po oficjalnym terminie zmknięcia listy zwrot bedzie możliwy tylko w przyp0adku gdy ktoś wskoczy na to zwolnione miejsce. 3. lista jest uzupełniana 1 dziennie jednak z doświadczenia wiem ze kilka osób wpłaciło kasę a nie wysłało z głoszenia; miąłem takie 2 poświadczenia wpłaty na @ dotyczące osób nie wpisanych na listę edit: liste już poprawiono Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 Proponuje aby panowie z FA takze poprawili bledy na stronce lub zrobcie jedna bo juz chyba 3 wersje widzialem. Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted August 5, 2004 Author Report Share Posted August 5, 2004 prosze sie nie czepiać FA, oni dostją raz dziennie (wieczorem) skorygowana liste. Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 Glownie chodzilo mi o skrypty. Na stronce FA sa nazwiska i numery telefonow... Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted August 6, 2004 Author Report Share Posted August 6, 2004 no sa bo wysłem im JA złą wersje pliku (plik dla organizatorów) ale również wysłalem w czoraj poprawke powinna juz być. Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 Wlasnie wplacilem $ na konto KOZIego, wiec do zobaczenia na zlocie :) Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted August 6, 2004 Author Report Share Posted August 6, 2004 włąśnie otrzymałem zwrotnego maila z ośrodka i mam miłą wiadomośc dla co poniektórych: terminu zgłoszeń przesuwamy na 25 sierpnia Quote Link to post Share on other sites
kikol Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 Potwierdzam obecność moją i jeszcze trzech CP. Nie wszyscy jeszcze dokonali formalności ale będą. pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted August 18, 2004 Report Share Posted August 18, 2004 Czy jest tak mało chętnych na ten zlot ? Czy po prostu lista nie jest na biezaco aktualizowana ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts