Paczok Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Witam chciałem zapytać co to za model shotguna , czy ktoś go posiada i jak sie sprawuj no i czy opłaca się go kupic . To link http://www.taniemilitaria.pl/sklep/karabin...a-asg-paintball Link to post Share on other sites
cosmo Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Poszukaj jako m47 na forum... Są dziesiątki stron o tej replice. Link to post Share on other sites
Vaser Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 (edited) shotgun m47 wood nie opłaca sie lepiej kupić shotguna od krakmana www.taiwangun.com <<<<<<<<<< <<<<<<<<<<Tu go masz Edited July 26, 2008 by Vaser Link to post Share on other sites
Paczok Posted July 27, 2008 Author Report Share Posted July 27, 2008 a jak dzial ? czy jest celny ? no i czy ma duzy zasieg ? Link to post Share on other sites
Vaser Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 No z zasięgiem jest super można wycisnąć te 50 m. celność to 30m w człowieka a 20 m w puszkę. Moc 300 fps czyli ogromna jak za 50 zł. Według mnie za tą cenę nie kupisz nic lepszego. Link to post Share on other sites
LogaN Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 50 metrów całkowity - owszem, 30 metrów w sylwetkę człowieka - 1 kulka na 5 20 metrów w puszkę - loteria. Kupi lepszy - choćby shotgun z AGM, albo shotgun z JT. Link to post Share on other sites
macioza1 Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 To chyba jest właśnie shotgun AGM... Bo jemu chodzi o tego shota co ma fotke na profilu :) Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Faktycznie pomieszałem dwa posty.. Mój opis dotyczył M47, a Vaser opisywał AGM. Mój błąd. Link to post Share on other sites
MaxXxi47 Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Ty chyba kpisz ... (z tym opisem M47) Na kulkach 0.25 napierdzielałem w puszkę (po uprzednim rozkręceniu i usztywnieniu lufy kilkoma zwojami teflonu do rur) i wchodziły wszystkie strzały na około 20 metrach. Owszem, problematyczne może być celowanie bez kolby ale replika jest zdolna do każdorazowego walnięcia w puszkę na tych 20 metrach z dobrze wyregulowanym HU (wszystko zależy od strzelca). Miałem Strzelbę DE a potem wielokrotnie macałem i strzelałem z AGMa. Wybrałbym go (AGMa) tylko i wyłącznie ze względu na wygląd bo owszem, jest ładniejszy ... ale nic poza tym. Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Nie mówię o przeróbkach lecz o stockowych osiągach. Miałem do czynienia z M47, które z 40 metrów trafiało w kartkę A4 z powtarzalnością 100%, co nie zmienia faktu, że stockowy strzela CHOLERNIE niecelnie i jeśli uważasz, że jest inaczej to.. brak mi słów. Link to post Share on other sites
konraddoom Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 o widze ze gadacie o moim zastępczym gunie :D:D heh mogli by zrobic kabure do tego i bylo by to secondary weapon :D:D strzela w miare... wy mowicie m47 ja mowie renington :D:D wada: trzeba przeładowywać zaleta: krotka broń gdy padnie batka lub cos sie stanie z bronią dobre jest i to Link to post Share on other sites
punisher3456 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Też mam tego guna i trafiam z 30m w człowieka! kupiłem sobie magazynki dodatkowe i spisuje sie niezle. plusy dobry zasieg i moc jak na ta cene (310fps) minusy brak celownika (szyna ris) Link to post Share on other sites
Daglasss Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Zgadzam się z Vaser !!! Kup sobie tego z www.taiwangun.com :uśmiech: Link to post Share on other sites
Recommended Posts