Pepe12 Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Witam! Szukam w miarę taniej kamizelki taktycznej lub szelek, Znalazłem kamizelkę LBV (w temacie "kamizelka do 200 zł ) wyczytałem ze to przeżytek ale czy to ja dyskwalifikuje ?? Znalazłem też szelki BW s95 i tu moje pytanie czy do ładownic w LBV jak i s95 wejdą magazynki do Ak-47 ? Quote Link to post Share on other sites
darkcezary Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Kiedyś pytałem się znajomego o to samo i mówi że wchodzą ale jednak ledwo ledwo. Właśnie dla tego kupiłem polskie oporządzenie: szelki, pas i dwie potrójne ładownice do akm. Dla mnie jest to bardzo wygodne i wyniosło mnie za to wszystko jakieś 30zł+przesyłka. Niech wypowiedzą się ci, którzy mają LBV. Quote Link to post Share on other sites
grisza76 Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Do ładownic na 2 magi G3 wchodzą z zapasem 2 krótkie low- capy z Ak Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 W ITLBV zmieszczą się 2 magi do AK. Po jednym w górnych ładownicach przeznaczonych na 2 magi do M16. Jeśli chodzi o kamizelkę do 200 PLN, gdzie mieszczą się magazynki do AK, to polecam TAC-1 od Eagle'a lub UTG (kopię Eagle'a nawiasem mówiąc). Mieszczą się do niej zarówno magi do AK jaki i do M16, a sama kamizelka kosztuje na Allegro około 100 PLN. Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Do 200zl Eagla nie kupisz raczej...chyba ze ja juz tak na bierzaco nie jestem i ceny na leb spadly Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 UTG to taka kopia Eagle'a jak ja jestem kopią Davida Bowie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts