Bate Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Witam, otóż kolega ma zamiar kupić wyżej wymienioną broń w wyżej wymienionym sklepie (http://www.taniemilitaria.pl/sklep/product_info.php?products_id=249). Ja wyraziłem niechęć do tego produktu, jednak bezpodstawną, ponieważ nigdy go w rękach nie miałem. Kolega już sam nie wie czy brać czy nie, chciałby "elektryka" ale, jakby to powiedzieć, jego budżet nie obejmuje tych replik z wyższej półki. Ja sam jestem posiadaczem, dobrego, taniego, sprężynowego shotguna (bo nie sądziłem, że mnie wciągnie i się przyzwyczaiłem do niego). Prosiłbym znawców czy też posiadaczy tej repliki M4 o jakieś opinie i sugestie. Z góry dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Dobrze zrobiłeś kupując tego shota. Co do elektryka - nie opłaca się. Przy dobrym wietrze kulki lecą do strzelającego. JEDYNYM tanim elektrykiem jest glock 18c z taiwangun.com (dział pistolety maszynowe). On ma metalowe bebechy a nie sam plastik co się rozwala po 200strzałach. Widziałem bebechy w takich M'kach. Drut, plastik, kilka sprężyn, uszczelka od klopa imitująca system HU. Ten glock ma o 15m lepszy zasięg. (max. ok. 25m (w porywach) ale jest dobrym wyborem. Swojego czasu byłem zmuszony z nim biegać przez 4-5 manewrów. Pomimo obaw, sprawdził się znakomicie. Quote Link to post Share on other sites
Daglasss Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Co do elektryka : Jak twój kolega chce się strzelać koło domu to niech sobie go kupi !!! ;-) Ale na jakieś strzelanki... To nie !!! Nigdy go w rękach nie miałem ale z tego co tam pisze to... Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Z tego co tam jest napisane to mamy tu do czynienia z PTW Quote Link to post Share on other sites
Daglasss Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Lepiej uzbierać jeszcze !!! I coś sobie lepszego kupić !!! Ja nie mam zbyt dużo kasy ale zbieram na coś bo jestem nowy w tej dziedzinie !!! :killer: Quote Link to post Share on other sites
Wojciech_G Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 I po Ci te wykrzykniki?.... Pozdrawiam! Wojciech Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Nie trzymałem tej emki,nie widziałem jej, ani nawet nie otwierałem linka i powiem ci NIECH TWÓJ KOLEGA GO NIE KUPUJE.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts