dukkk Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) Mam problem z Uzi'm (well D-93) tak gdy strzelam kulki leca w dół ! Poprostu Strzelam kulka leci prosto z 5-7metrów nieraz leci odrazu na dół albo po 2 Metrach a potem opada na dół ! Centralnie mnie to wnerwia ! Mi sie wydaje ze to wina Hop-Up ktory podkreca kulke w drugą strone i wtedy kulka nabiera rotacij do ziemi? mzoe ktos mi dokładnie wytlumaczy co zrobic ? Powiem jeszcze że gdy kulka odpada leci z pewna siłą ! Gdyby leciała prosto bylo by fajnie .^ Edited August 21, 2008 by dukkk Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 A mi się wydaje, że ta zabawka po prostu tak strzela i niewiele się na to poradzi :lol: PS. Szukaj pomocy w odpowiednim dziale. Quote Link to post Share on other sites
konrad_es Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) Jakie kulki? Producent, waga? Mi sie wydaje ze to wina Hop-Up ktory podkreca kulke w drugą strone i wtedy kulka nabiera rotacij do ziemi? Nie ma takiej opcji, bo to jest technicznie niemożliwe ;-) Edited August 21, 2008 by konrad_es Quote Link to post Share on other sites
dukkk Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 No może mi sie wydaje ze to lipne kulki ^^ sproboje kupic jakies lepsze ! z neta ! Pogramy zobacyzmy ! Quote Link to post Share on other sites
Kilo11 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Jeżeli używasz ,,żółtych,, kulek to życzę sukcesu ;D Kup kulki o wadze 02g. Quote Link to post Share on other sites
Wojtasp Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 też mam ten problem a używam białych kulek i leci góra 5 metrów co zrobić :) :evil: Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Wyrzucić to do kosza. Quote Link to post Share on other sites
Huey Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 A co ma kolor kulek do ich wagi i jakości? Jak przedmówca. Wyrzuć to do kosza. Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 (edited) He he obawiam się że tam ni ma hop up'a....w broni klasy 2 kosztuje on prawi tyle co ten uzi...do kosza...albo opchnij jakiemuś dzieciakowi...dobrze że strzela ;-) Edited September 8, 2008 by gryncek1 Quote Link to post Share on other sites
Lechia Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Postaraj sie strzelać kulkami plastikowymi tzw.BB a nie łożyskami z pralki.. to pewnie pomoże, a teraz tak seryjnie... Chłopie zapewne przy takiej jakości broni nie możesz liczyć na więcej 6 m to i tak niezły wynik... choć lepiej wyjdzie jak weźmiesz garść kulek w rękę i po prostu nimi rzucisz wydając z siebie przy tym dźwięk wystrzału, zapewniam Cię że efekty będzie piorunujący dla gostka który oberwie taka "seryjkę" w takich wypadkach nikt nie zagra "terminatora" tylko będziesz musiał poczekać aż przestanie się śmiać ;-) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts