TYKA Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Witam , Chciałem stuningować swój karabin do takiej właśnie prędkości wylotowej . Niestety żaden sklep nie chce wykonać takiej operacji . Znacie może jakiś sklep który się tego podejmie ? na tuning mam ok 1500 zł i konsultowałem się z asgshopem , specshopem i capri asg . Proszę o pomoc :wink: Quote Link to post Share on other sites
ross154 Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Jakby ktoś chciał to mam PSG-1 profesjonalnie zrobione do ok 520fpsów. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Rozwiń proszę, tą światłą myśl... 8-) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Zapytaj u Capriego - jak ich ladnie poprosisz to moze sie dotkna ;-)... Quote Link to post Share on other sites
Legileg Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Myślę, że bez większego problemu mógłbym Ci ten upgrade zrobić. PSG rozbieram z zamkniętymi oczami szybciej niż w minutę... Pisz na pw. Quote Link to post Share on other sites
I3ongo Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 ...jedząc czereśnie i strzelając 300 headów zza rogu. Z mojego doświadczenia można próbować Capri błagać. Quote Link to post Share on other sites
Legileg Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 PSG rozbierałem już dziesiątki razy. Aby dostać się do GB wystarczy wybić 2 piny i wyklecić jedną śrubkę. Więc myślę ze spokojnie zeżarłbym trochę czereśni i strzelił ze 3 heady. Quote Link to post Share on other sites
Sushi.50 Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Wysyłaj do Legilega, dużo ludzi pisało o jego przygodach z PSG-1 :D Quote Link to post Share on other sites
Legileg Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Oszczerstwa! ;) Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 ...jedząc czereśnie i strzelając 300 headów zza rogu. Z mojego doświadczenia można próbować Capri błagać. PSG rozbierałem już dziesiątki razy. Aby dostać się do GB wystarczy wybić 2 piny i wyklecić jedną śrubkę. Więc myślę ze spokojnie zeżarłbym trochę czereśni i strzelił ze 3 heady. I3ongo jest widocznie pod wrażeniem Wieśka grającego w EnemyTerritory ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts