Axel Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) Witam. Jestem szczesliwym posiadaczem maski Avon S10. Mam zamiar uzywac jej do airsoftu. Problem w tym ze jestem leworeczny a gwint do pochlaniacza jest domyslnie z lewej strony. ma ktos doswiadczenie z zamiana ssm i mocowania na filtr? Jakis skuteczny sposob bez specjalistycznych narzedzi bym prosil.. Edited August 22, 2008 by axelrybaczewski Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Kup sobie SF10... Albo zestaw serwisowy do S10. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 Niestety maski SF10 narazie kupic nie moge. zestaw serwisowy gdzies mi mignal po zagranicznych forach za 70 funtow ale juz nieaktualne :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 No to bez odpowiednich narzędzi ani rusz... Moje doświadczenia są takie, że można chałupniczymi sposobami rozebrać jakąkolwiek maskę, ale weź to potem złóż. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 No wlasnie tu sie pojawia problem. Na redtroopie znalazlem jakies porady jak to zrobic bez service kita ale wolalbym nie ryzykowac bez wiekszej ilosci informacji. Nie musi byc hermetyczna , nie bede jej uzywal do niczego bardziej szkodliwego niz ekran dymny. Byle tylko mi sie nie posypala w trakcie gry Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Nie musi byc hermetyczna , nie bede jej uzywal do niczego bardziej szkodliwego niz ekran dymny. Byle tylko mi sie nie posypala w trakcie gryEeee, to po co maska... nie ma jak zakładanie maski w CSie ;) Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 Eeee, to po co maska... nie ma jak zakładanie maski w CSie ;) To ma byc maska twarzowa amortyzujaca BBki. Nie przeszkadza mi sauna pod maska ani problemy z oddychaniem. Pochlaniacz z prawej chce dla wygladu ( z lewej mi przeszkadza przy skladaniu do strzalu ) Jak ktos zacznie uzywac gazow lzawiacych w asg to kupie hermetyka ;P Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) Zwróć lepiej uwagę na wytrzymałość szkieł maski Edited August 22, 2008 by arend Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 Zwróć lepiej uwagę na wytrzymałość szkieł maski mam szkla polycarbonite przyciemniane . wg tego co lata po necie spokojnie wytrzymuja AEGi Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Tak z zupełnie innej beczki, nie lepiej w Polsce używać polskich słów? Np. zamiast polycarbonite pisz poliwęglan... Nuż widelec trafi się ktoś kto nie będzie wiedział o co chodzi. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 http://cgi.ebay.co.uk/Unissued-British-For...93%3A1|294%3A50 Czy to faktycznie jest nówka? Brał ktoś od tego gościa? W przeliczeniu wyszło mi 230zł - to troszkę dużo, żeby się naciąć :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts