Daniel14 Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Cześć wszystkim jestem nowy i od niedawna interesuje się asg. Nie mam własnego sprzętu ani nie strzelałem się nigdy, Chce kupić karabin sprężynowy ale mam kłopot z wybraniem. Doradzilibyście mi jaki kupić karabin sprężynowy na początek i czy pogram sobie jeżeli cochwile po każdym strzale będe musiał przeładowywać. Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich miłośników asg. Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 (edited) Kup tego shotguna: http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=813 To jest najbardziej polecana replika sprężynowa na tym forum w tej cenie, przetestowana i używana przez wiele tysięcy maniaków z całej Polski (o zagranicy już nie mówiąc). Ta strzelba, przy odrobinie wprawy pozwoli Ci konkurować z AEG'ami, które zaczynają się od 300 zł, a będziesz miał ZNAAAACZNĄ przewagę w stosunku do elektryków do 300 złotych. Ten shotgun ma zasięg około 50 metrów, a fakt, że dźwignia przeładowania znajdować się będzie pod Twoją dłonią znacznie zwiększa szybkostrzelność. W shotgunie jest ona większa niż w jakiejkolwiek innej replice sprężynowej. Uprzedzając pytanie jakie kulki do niego: 0.25 (min. 0.23). Jeśli go kupisz, to gwarantuję - nie zawiedziesz się. Pozdrawiam. Edited August 25, 2008 by Bajeczny1990 Link to post Share on other sites
Daniel14 Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 Super bardzo dziękuje. Mam jeszcze jedno pytanko, co to jest ten Hop-up? Link to post Share on other sites
Westie Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Takie gumowe ustrojstwo, które "podkręca" kulkę, żeby dłużej leciała prosto. Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Co przekłada się na zwiększenie zasięgu oraz celności. Link to post Share on other sites
Recommended Posts