DARKOM Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Mam pytanie gdzie kupić chrono (tak 300- 370zł max) wie może ktoś gdzie kupić dobre i spr urządzenie w w/w cenie ??? Znalazłem u nas w sklepach tylko 2 oferty i to w granicach 500zł :???: Quote Link to post Share on other sites
Tebow Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 W jakich sklepach szukałeś? Ja znalazłem na specu http://www.specshop.pl/index.php?cPath=22_255 Mają w sprzedaży 3 modele, z czego w chwili obecnej jest dostępny jeden w cenie trochę wyższej niż szukałeś (399zł). Quote Link to post Share on other sites
DARKOM Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 ale ja szukam tradycyjnej puszki a nie wkręcanych wynalazków w lufę a i większości chrono na stanie nie ma .Nawet dozbieraliśmy na guardera(450zł) i też go nie ma na stanie :wink: a na capri kosztuje on 550zł chyba :strach: pojawił sie jakis nowy http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=4106 czy ktoś cos może mi o nim powiedzieć bo cena atrakcyjna ale wiadomo że nie tylko cena sie liczy :roll: Quote Link to post Share on other sites
Runnerek Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 hmm... a może z wgc zamówić? koszt guarder'a to $120 + transport, vat i ewentualne cło powinno wyjść taniej ;) jedyny minus to długi czas oczekiwania, ale coś za coś ;) Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Z Hobby Asia z Ebaya 7 - 10 dni. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Jacku- rzuć jakimś linkiem co do ebay'a bo znaleźć nie mogę :roll: Quote Link to post Share on other sites
Raq Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 (edited) http://stores.ebay.com/eHobby-Asia-Airsoft-Supplier lub www.ehobbyasia.com Drogie wysyłki mają do Polski. Pozdrawiam P.S. Sprzedawca rezygnuje z ebay i otwiera własny sklep. Edited September 4, 2008 by Raq Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 No ja jakiś tępy jestem... Nie mogę nigdzie znaleźć u niego chrono :/ Quote Link to post Share on other sites
MattePRL Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 http://shop.ehobbyasia.com/default/accesso...aphs/index.html ; ) Quote Link to post Share on other sites
DARKOM Posted September 9, 2008 Author Report Share Posted September 9, 2008 a w PL nigdzie nie ma spr i nie drogiego chrono ??? dziwne że sklepom nie zależy czy co ? a sciągać specjalnie 1 chrono z zagranicy(i czekać wieki -cło itp) jakoś mi sie nie uśmiecha (no i co wtedy z gw???) Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 A czemu drogo? Wysyłka wiekszości rzeczy kosztuje 5-15$, a oszczędza się najczęściej połowę. Takie rzeczy jak magi, latarki, wszystkie części GB, lufy wew. itp są dwa razy tańsze. W PL są niedrogie chrono, ale niedrogie w PL oznacza 400 zeta. Nie wiem skąd te wieki - tak jak napisałem przesyłka z HA idzie 7-10 dni i cła nie ma, bo wartość zamawiasz tak, żeby było poniżej 50e. Czyli ok. 90$ i załatwione. No akurat chrono Guardera jest za 124$. I tak wychodzi 150-200 zeta taniej niż w PL. A GW nie masz, no w końcu masz taniej nie? Quote Link to post Share on other sites
DARKOM Posted September 13, 2008 Author Report Share Posted September 13, 2008 może i macie racje bo u nas tez nic ciekawego nie ma i trzeba czekać,szalony jack fajny opis masz :wink: dziękuje za porady ;-) Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Fajny, fajny .... smutny. Samo życie ... Quote Link to post Share on other sites
becia Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Gdzie kupic chrono Guardera ?? Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 W sklepach internetowych - linki masz podane w Opiniach, lub na portalu WMASG pod linkiem SKLEPY, ewentualnie pozostaje google ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts