Lambert Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 ...robiąc w tym kierunku (M21) kupiłbym TMa/G&P... A już myślałem, że tylko ja dłubię tego staruszka... :wink: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 @thor W końcu się nie pochwaliłeś osiągami swojej M14, a już jakiś czas temu miałeś napisać o niej w jednym z tematów. Czekam z niecierpliwością ;) Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 I jeszcze długo poczekasz ;) Cały czas czeka na zebranie chęci na jeszcze jedną rozbiórkę i przróbkę trappetplate'a i wymianę sprężyny na docelową. Ale jakos nie mogę się zmusić jak na razie do roboty... generalnie mam na razie dość GB v7 ;) Quote Link to post Share on other sites
kris3k Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 AR-11 bez optyki i bipodu wcale nie kosztuje 3k lub więcej tylko jakieś 2,6k :) Kolejny raz pojawia się kwestia cen, mój ulubiony temat :):) może tam gdzie można kupić RAM za 1,5k jest cosik nie tak z płaceniem podatków ?:):) może gdzieś pisze, że ten obowiązek jest zrzucony na kupującego? nie wiem, tak tylko snuję domysły... Po raz kolejny podkreślam, USA to nie UE, cła, VATu państwo nam jako firmie nie daruje w prezencie - a szkoda :( i jeżeli już chcemy porównywać, to bardzo proszę porównujmy oferty "uczciwe" a nie takie, gdzie ejdni płacą, a inni coś oszukają z wysyłką, coś innego w paczce zadeklarują i jest git. A teraz na temat, w przypadku AR-11 HP jest dobrym rozwiązaniem, jednak podpięte przez mambę, ponieważ kolba psuje w tym konkretnym przypadku wizualnie "snajperkę". Zachowanie stałej kolby i podpięcie mamby wymaga już pewnych zdolności :) wszystko jest do zrobienia. Można np wkomponować mini HP w zawieszenie taktyczne, tak jak to zrobił Młody, albo patent Śmiglasa (rewelacyjny nota bene). Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 .....patent Śmiglasa (rewelacyjny nota bene). Wdzięczny za opis/zdjęcie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts