Renata Michalik Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Uprzejmie informuje, iż zrobiłam sobie zdjęcie z AMPEREM i KRÓLIKIEM (nie równocześnie) i z wieloma innymi userami. "To powiedziałam ja - wystawca". Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 A ja was też odwiedziłem (Niestety bez zdjęcia :cry: ). Może pamiętacie takiego wielkiego chłopa, któremu opowiadaliście jak to leśnicy kupują wasze mundury na testy :-) Quote Link to post Share on other sites
amper Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Zdjęcie?! Kiedy? Jak? Ja nic nie wiem, nie widziałem! Jak zwykle dowiaduje sie ostatni 8-) . Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 A ja was też odwiedziłem (Niestety bez zdjęcia :cry: ). Może pamiętacie takiego wielkiego chłopa, któremu opowiadaliście jak to leśnicy kupują wasze mundury na testy :-) Pamiętamy WIELKIEGO CHŁOPA... Pamiętamy też o wspaniałej młodzieży z liceów wojskowych, która przyjechała na targi z naszego powodu. Na razie "liżemy rany" i odbieramy telefony i faksy - efekt pobytu na targach. Justynka wkrótce umieści zdjęcia z targów w naszej galerii. Fajnie, że mogłam Was tylu poznać: AMPERA, ACIEPKA a nawet człowieka z brodą o nicku, którego nie umiem zapamiętać (KHTH...jakoś tam - bez obrazy :-P ). Quote Link to post Share on other sites
mieciu-saper Posted September 16, 2008 Author Report Share Posted September 16, 2008 Niestety ŻYWA REKLMA miała za daleko :( Quote Link to post Share on other sites
Wojtass Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Fajnie, że mogłam Was tylu poznać: AMPERA, ACIEPKA a nawet człowieka z brodą o nicku, którego nie umiem zapamiętać (KHTH...jakoś tam - bez obrazy icon_razz3.gif ). Kthulha. ;) Człowiek z Wrocławia. :-F Pozdro Kthulhu :P Sorry za OT, chciałem Panią Renatę oświecić. ;) Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 CZUJĘ SIĘ OŚWIECONA!!! Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 Kilka zdjęć z MSPO: http://picasaweb.google.com/stopniak/POLANDMSPO2008Kielce# Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts