Qui-Gon Jinn Posted September 11, 2008 Author Report Share Posted September 11, 2008 Dziwne bo pytałem tylko jak może mu się opłacać sprzedarz po tak niskich cenach... Jakiś dziwny jest ten koleś... Dla Ciebie może to nei być nic ważnego, ale naciagnołem na ASG sporo znajomych i zakupy w korzystnych cenach były by mile widziane... Quote Link to post Share on other sites
Wojciech_G Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Czyli mu się nie dziwię, że Ci nie odpisał. Mało kto chce zdradzać tajemnice swojego (niewątpliwie) zarobku. A druga część Twojej wypowiedzi nie dziwi mnie ani trochę i w pełni rozumiem coś takiego jak zakup grupowy. Jeżeli faktycznie zgromadziłeś kilkoro znajomych to napisz do jednego ze sklepów. Powinieneś dostać całkiem miły rabat. Pozdrawiam! Wojciech Quote Link to post Share on other sites
Angus Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Moim skromnym zdaniem facet coś kręci. Przecież to nie możliwe, bo z tego co wiem to te 160zł to chyba nawet nie jest cena hurtowa... Quote Link to post Share on other sites
dimex Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 nie kupujcie tego bo to na 95% oszust jedyny komentarz pozytywny na temat broni wystawiony przez jakiegos robcia126 jest w śro 10 wrz 2008 21:19:07 CEST a towar kupil śro 10 wrz 2008 20:01:18 CEST... Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Mail do gościa: Witam... Czy ten M733 jest z III generacji JG? Jeśli tak to gdzie jest przysłowiowy haczyk, z tak niską ceną? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam i odpowiedź: Witam brak chaczyka nowo otwarty sklep kupno churtowe cena do zchecenia klijentow do dalszych zakopow wybicie konkurencji (Zachowano oryginalną pisownie) To chyba mówi wszystko ;? Quote Link to post Share on other sites
Wojciech_G Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 (edited) Mam coś lepszego: Witam akt wlasnosci inaczej tzw dowud na danom bron Nie musi pan kupowac jak Pan niechce wymienimu sie neutralem i poproblemie jest odbiór osbisty (zachowano oryginalną pisownię) Pozdrawiam! Wojciech Edited September 12, 2008 by Wojciech_G Quote Link to post Share on other sites
Behemoth Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Ta ortografia mnie rozwala :wink: Quote Link to post Share on other sites
Wojciech_G Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Witam! Doskonale zdaję sobie sprawę, czym jest akt własności, jestem jedynie ciekaw, dlaczego uniemożliwia wysłanie repliki za pobraniem. Nie mam zamiaru godzić się na wymianę komentarzami, replikę zakupiłem i chcę sfinalizować transakcję. W celu Pańskiego uwiarygodnienia proszę o wysłanie zdjęć przedstawiających 16 replik M733 oraz 29 replik L96 Well "Warrior". Jeżeli sytuacje nie zostanie wyjaśniona będę zmuszony podjąć bardziej radykalne kroki. Pozdrawiam! Oto mój mail wysłany przed kilkoma minutami. Jeżeli zdjęcia nie zostaną wysłane naszym obowiązkiem będzie zgłoszenie tej sprawy do Allegro. Pozdrawiam! Wojciech Quote Link to post Share on other sites
Wojciech_G Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Witam na aukcji wyraznie bylo napisane odbiur osbisty i zwykla paczka jesli Panu to nie odpowiadalo bylo trzeba tej broni nie licytowac . Czy Pan mysli ze ja niemam co robic w pracy tylko strzelac fotki m733 i l96 Bo jeden Klijent ma problem zwiarygodnoscia fotki na aukcji sa wystarczajacym dowodem Pozdrawiam (ps) nikt Panu nie kazal tego kupowac i nie musi Pn tego kupowac morze pan zrezygnowac z aukcji jesli Panu nie odpowiada jej koniec Czyli sytuacja jest praktycznie jasna. Zdjęcia są oczywiście zaczerpnięte ze strony Gunfire.pl, co jest swoistym naruszeniem praw autorskich. Ja z pewnością rezygnuję z zakupu i Wam wszystkim również to odradzam. Przyznam szczerze, że nie mam ochoty ani czasu na walkę z tym Panem przez Allegro. Więc byłoby miło, gdyby ktoś inny się tym zajął. Ale pewne jest, że ten Pan nie uzyska ode mnie komentarza pozytywnego. (Proszę jednego z Modów o połączenie 2 postów, nie mogłem już edytować) Pozdrawiam! Wojciech Quote Link to post Share on other sites
Angus Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 I bardzo dobrze, oszustów trzeba tępić!!! Quote Link to post Share on other sites
Qui-Gon Jinn Posted September 12, 2008 Author Report Share Posted September 12, 2008 A ja otrzymałem taką odpowiedź: Witam brak chaczyka nowo otwarty sklep = promocja Ciekawe kto się nabierze jeszcze... Takie naciąganie nie jest w porządku. Jeżeli okaże się ze to naprawę jest tylko jakiś głupi wkręt to trzeba sie bedzie tym zająć... Quote Link to post Share on other sites
Angus Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Qui-Gon Jinn, a odpisał ci może człowiek, który kupił już te karabiny na aukcji od "sferis_sp_zoo"?? No i może możliwy jest odbiór osobisty, zwłaszcza jeśli to sklep, dobrze by było, aby ktoś z gdańska może wybrał się tam i sprawdził co i jak, jeśli jest taka możliwość. Quote Link to post Share on other sites
Qui-Gon Jinn Posted September 12, 2008 Author Report Share Posted September 12, 2008 Ten kto kupił te karabiny napisał żebym mu przypomniał sie za tydzień gdy je otrzyma... A z tą wizytą w sklepie dobry pomysł, tylko dla mnie zadaleko :) ale ktoś sie może przejdzie... Quote Link to post Share on other sites
Angus Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 No dla mnie tym bardziej za daleko;D Jak już będziesz po rozmowie z "odważnym" człowiekiem, który kupił to M733 to podziel się z nami twoją wiedzą;) Quote Link to post Share on other sites
Qui-Gon Jinn Posted September 12, 2008 Author Report Share Posted September 12, 2008 Jasne, tylko dziwne ze koleś który to kupił nie miał żadnych podejrzeń i potraktował to jak normalną transakcje. Chciałbym zobaczyć jego minę jeżeli to jes ściema :D :-P Quote Link to post Share on other sites
Angus Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 On pewnie już tego żałuje ale wstyd mu się przyznać;P Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Nieno ten gośció mię dobia....weś mó ktoź napirz rze robi błendy ortograficzne.... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Zrobiłem panu sprzedawcy mały "achtung minen" - zapytałem, czy śrubki na pinach to imbusy czy zwykłe krzyżaki. Dobrze kojarzę, że piny w M16 JG nie trzymają się na standardowych śrubkach? ;) Quote Link to post Share on other sites
Wojciech_G Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Sprzedający jest osobą niezwykle zajętą! Nie ma czasu zrobić kilku zdjęć a Ty go odbijasz taką horrendalną prośbą? Ja zrezygnowałem, tym co kupili polecam to samo. Tylko przydałoby się usunąć jego aukcję przez Allegro, niepotrzebnie ludzie będą musieli walczyć o zwrot pieniędzy. Pozdrawiam! Wojciech Quote Link to post Share on other sites
Angus Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Westie, on pewnie nawet nie będzie wiedział o co pytasz;) Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 I to będzie dobra podstawa do ujebania oszusta, excuse my French. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 (edited) Zrobiłem panu sprzedawcy mały "achtung minen" - zapytałem, czy śrubki na pinach to imbusy czy zwykłe krzyżaki. Dobrze kojarzę, że piny w M16 JG nie trzymają się na standardowych śrubkach? ;) Coś kojarzysz. Piny wystarczy tylko wybic. Edited September 12, 2008 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
Damaioshin Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Ciekawe są rownież inne aukcje ww użytwkonika. Nie łatwiej byłoby się umówić z nim na odbiór osobisty i zbadać co za człek? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Można, ale podjedź samochodem i zawczasu wyłóż bagażnik folią. Nie zapomnij też o łopacie. :D Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Kupiłem u niego warriora i po telefonie umówiliśmy się na odbiór osobisty dzisiaj po 18. Zgodnie z umową pojechałem pod adres w którym miała się mieścić firma... Oczom moim ukazał się transparent: powierzchnia biurowa do wynajęcia (i tu cena za metr). Z racji tego iż z biura do domu podanego w adresie z allegro były 2-3 ulice to podjechałem do domu pani B. Blok duży mieszkań w cholere ale po 10min dzwonienia domofonem i prób połączenia się z komórką dałem za wygraną. Mieszkam niedaleko więc będę próbował ale póki co facet/kobieta/sprzedający jest niepoważny. Zobaczymy ciąg dalszy... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts