PaD Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 Witam. Czy ktoś kiedyś strzelał z tego guna, i czy widział jaki to ma zasięg?? przecież to jest tandeta! ma zasięg gorszy od miesiącami nie smarowanego walthera p99 z hfc! a może tylko w moim przypadku (a właściwie kumpla) tak jest?? czy wie ktoś co można w tym uzi zrobić żeby polepszyć osiągi? z góry dzięki pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 Tak zasadniczo to trzeba za kazdym razem odpychac do konca zamek, bo sprezyna powrotna jest za slaba. Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 Podobny problem z dopchaniem spreżyny wystepuje w moim Kałasznikowie z cyberguna i trzeba lekko dopchać rączke przeładowania bo inaczej kulka leci troche od wylotu lufy albo wytacza sie niemrawo Quote Link to post Share on other sites
Davidoff Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 W moim Micro Uzi miałem ten sam problem - nie dopychanie sprężyny powrotnej jest (IMHO) wadą konstrukcyjną tego pistoletu. Dorotka: o tym, że mój walther od HFC bije pod względem osiągów to Uzi na głowę, przekonałem się już dawno. Odnośnie kulek: - 0,11g - jeżeli zależy nam na zasięgu, ale nie na celności :wink: (dolecą na jakieś 20m) - 0,2g - jako broń do naprawdę bliskiej obrony - z około 5-7m jeszcze trafi w człowieka 8) Quote Link to post Share on other sites
IOF_SAPER Posted February 26, 2004 Report Share Posted February 26, 2004 Najlepszym sposobem na jego zasięg to w ogóle to w ogóle go nie kupowac :) . Niestety ja byłem jednym z pierwszych kupców microka bo myślałem ze to fajny gun a wtedy jeszcze recęzji nigdzie nie było. Quote Link to post Share on other sites
pragus Posted March 1, 2004 Report Share Posted March 1, 2004 jestem a raczej byłem posiadacem tego wielkiego G... jakim jest micro uzi zasięg marny i krutka zywotnosić zalicyłem z nim glebe i zerwałem spust jak się okazało w mechanizimie spustowym uzyto częsić z kruchej przezroczystej pleksj . Nie kupujcie tego tałatajstwa nie warto!!!!!!!!!! Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted March 1, 2004 Report Share Posted March 1, 2004 Co do tego niesmarowanego Walthera to się zgadzam :D Byłeś Dorotka na tej strzelance co Wolfa rozwalałem właśnie z niesmarowanego Waltiego? Podpisuje się pod tym żeby nie kupować tego shi... tzn guna, bo szkoda nerwów i pieniędzy. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted March 2, 2004 Report Share Posted March 2, 2004 dalej nim dorzucisz nisz dostrzelisz. wiec nadaje sie tylko i wylacznie jako ULTIMATE WEAPON Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts