Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[ARCH] Micro UZI (CG)

Recommended Posts

Witam. Czy ktoś kiedyś strzelał z tego guna, i czy widział jaki to ma zasięg?? przecież to jest tandeta! ma zasięg gorszy od miesiącami nie smarowanego walthera p99 z hfc! a może tylko w moim przypadku (a właściwie kumpla) tak jest?? czy wie ktoś co można w tym uzi zrobić żeby polepszyć osiągi? z góry dzięki

pozdrawiam

W moim Micro Uzi miałem ten sam problem - nie dopychanie sprężyny powrotnej jest (IMHO) wadą konstrukcyjną tego pistoletu.

Dorotka: o tym, że mój walther od HFC bije pod względem osiągów to Uzi na głowę, przekonałem się już dawno.

Odnośnie kulek:

- 0,11g - jeżeli zależy nam na zasięgu, ale nie na celności :wink: (dolecą na jakieś 20m)

- 0,2g - jako broń do naprawdę bliskiej obrony - z około 5-7m jeszcze trafi w człowieka 8)

jestem a raczej byłem posiadacem tego wielkiego G... jakim jest micro uzi

zasięg marny i krutka zywotnosić zalicyłem z nim glebe i zerwałem spust jak się okazało w mechanizimie spustowym uzyto częsić z kruchej przezroczystej pleksj . Nie kupujcie tego tałatajstwa nie warto!!!!!!!!!!

Co do tego niesmarowanego Walthera to się zgadzam :D Byłeś Dorotka na tej strzelance co Wolfa rozwalałem właśnie z niesmarowanego Waltiego? Podpisuje się pod tym żeby nie kupować tego shi... tzn guna, bo szkoda nerwów i pieniędzy. Pozdrawiam