linas Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 czy ma ktoś L96A1, dokładniej to http://taiwangun.com/?str=product&prId=795 ?? Nie tyrajcie mnie, że to nie snajperka, bo to już wiem. Chodzi mi o to, czy na podwórkowe warunki (gramy na polach, albo w duuużym, starym budynku z wierzyczkami, lasem i polami wokół, jest nas 10'ciu) wystarczy. Chodzi mi o to, czy będąc na 15m wierzyczce uda mi się zdjąć kogoś, kto jest 40m ode mnie na dole?? Czy to się ogólnie opłaca? Czy ciężko naciąga się sprężyna itp... Proszę o odpowiedź kogoś kto nim strzelał... Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 (edited) Czemu nie snajperka? -to jest snajperka tylko z fabrycznie złym hopkiem u (większości skręca w prawo) wiem bo słyszałem i kumpel tak miał, a w Polsce przynajmniej kilka miesięcy temu (może już są) ciężko było z hop up'ami do niej, lunetka i nowy tłok i śmigasz...a do tych z 15m to nawet ten skręt kulki w prawo ci nie przeszkodzi by kogoś w trafić... Edited October 7, 2008 by gryncek1 Link to post Share on other sites
darksoviet Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Czyli mówisz że nawet na większe odległości w człowieka trafi?? Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Problem taki że z 40m to bez problemu dostaniesz serią z w miarę celnego aeg wiec po co się bawić w sprężynę. Jak bawić się w strzelca wyborowego to z czymś co ma przewagę zasięgu i celności, a nie z czymś co byle mp5 glaxy zdeklasuje :-F Link to post Share on other sites
darksoviet Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 a np. mp5 z well'a elektryczne , lub mp5 z JG Link to post Share on other sites
cezii Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Na pewno będzie to lepszy wybór... Link to post Share on other sites
Cyr4x Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Panowie czy ktoś ma takiego L96. http://www.allegro.pl/item525229521_karabi...neta_bipod.html Bo mnie dziwi . Jak tak to co ON ma i czy się opłaca . Link to post Share on other sites
thor_ Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Wystarczy uruchomić "Szukaj" ze strony głównej forum i macie na temat tych replik jeden z większych tematów na forum... LENIE !!!!!! Link to post Share on other sites
Recommended Posts