Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

czy ma ktoś L96A1, dokładniej to http://taiwangun.com/?str=product&prId=795 ?? Nie tyrajcie mnie, że to nie snajperka, bo to już wiem. Chodzi mi o to, czy na podwórkowe warunki (gramy na polach, albo w duuużym, starym budynku z wierzyczkami, lasem i polami wokół, jest nas 10'ciu) wystarczy. Chodzi mi o to, czy będąc na 15m wierzyczce uda mi się zdjąć kogoś, kto jest 40m ode mnie na dole?? Czy to się ogólnie opłaca? Czy ciężko naciąga się sprężyna itp... Proszę o odpowiedź kogoś kto nim strzelał...

Czemu nie snajperka? -to jest snajperka tylko z fabrycznie złym hopkiem u (większości skręca w prawo) wiem bo słyszałem i kumpel tak miał, a w Polsce przynajmniej kilka miesięcy temu (może już są) ciężko było z hop up'ami do niej, lunetka i nowy tłok i śmigasz...a do tych z 15m to nawet ten skręt kulki w prawo ci nie przeszkodzi by kogoś w trafić...

Edited by gryncek1
  • 2 months later...

Problem taki że z 40m to bez problemu dostaniesz serią z w miarę celnego aeg wiec po co się bawić w sprężynę. Jak bawić się w strzelca wyborowego to z czymś co ma przewagę zasięgu i celności, a nie z czymś co byle mp5 glaxy zdeklasuje :-F

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...