KicpA Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Chodzi o zawory do ładowania? Quote Link to post Share on other sites
asas Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Szczerze to nie wiem, domyślam się, że tak (nie wiedziałem, że jest jeszcze jakiś). Dam znać na pewno gdy będę miał już granaty u siebie lub jeśli pidzejfat (gdyż to od niego zakupiłem owe cudeńka) zajrzy do tego wątku zanim dojdzie do mnie paczka ; ) Bądź co bądź: jeśli chodziłoby o ten od ładowania gazu - da się? Jeśli o inny - jest takowy, pasujący do tych granatów, gdzieś dostępny? Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Pasują zawory Madbulla. Mam oba granaty. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Standardowo w tych granatach Rufus dawał zawory stalowe MB. Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Rufus, spręzynek nam potrzeba :) nie ostały Ci się? W moich są pogięte jak polskie przepisy już :) Quote Link to post Share on other sites
Landsil Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 Ma ktoś jakiś kontakt do Rufusa poza wmasg i podzielił by się na pw? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts