Ununoctium Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Szukałem tych okularów w sklepach, znalazłem tylko na Gunfire.pl, a tam w opisie mamy: "Producent: ACM", i jednocześnie zdjęcie, gdzie na etui jest napis "Guarder" Zapytałes się sklepu, jakiej firmy właściwie jest ten produkt, a odpowiedź mnie mocno zaskoczyła: "Witam Producentem są chiny." Odpowiedź uważam za niejasną, ale mam wrażenie że dalsze mailowanie nie ma sensu. Dlatego moje pytanie brzmi: Ktoś kupował w GunFire te okulary? Są to te pewne i bezpieczne okulary od Guardera? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Guarder jest z Tajwanu. Quote Link to post Share on other sites
lup Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 ACM można przetłumaczyć dość swobodnie jako "airsoft china made" ;) A na poważnie to dostałeś odpowiedź. Podróba Guarder-a. Ile warta? Trudno powiedzieć. "Oczy nie odrastają" jak możesz przeczytać nie raz na tym forum. Quote Link to post Share on other sites
mag Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Nie warto - zwłaszcza za takie pieniądze. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Okulary firmy Daisy (a to chyba to samo) traciły szybki przy strzale ze stockowego HK416 JG .... Quote Link to post Share on other sites
Ununoctium Posted November 15, 2008 Author Report Share Posted November 15, 2008 No cóż, to wydawało się za piękne :-(. Właściwie najbardziej zależało mi na tym, że mają one wkładkę na szkła korekcyjne, a ESS ICE są drogie. Trudno będę biegał w Uvexach Ultrasonic i nadal wyglądał jak mucha. Ale za to oczy będę miał bezpieczne. I tym optymistycznym akcentem proszę moda o zamknięcie/usunięcie tematu i dziękuje wszystkim za dobre rady. Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Taki mini offtop: Ice są drogie? Szukaj drogi kolego :) Ja swoje nówki (co prawda NARO, ale zwykłe były w tej samej cenie) mam za dokładnie 68.77zł. Quote Link to post Share on other sites
Ununoctium Posted November 15, 2008 Author Report Share Posted November 15, 2008 + 100 za wkładki na szkła korekcyjne. Oczywiście czasem da się gdzieś tanio znaleźć, ale to nie takie łatwe. Quote Link to post Share on other sites
DrZeRT Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Nie pij piwa kup ice, ja tak zrobiłem i wcale nie żałuje:P. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts