pav Posted March 8, 2004 Report Share Posted March 8, 2004 Więc (już kiedyś o to pytałem ale co tam) Czy ktoś wie jak nazywa się (chodzi o typ) wtyk , który jest przy akumulatorkach "mini" ( to te np. w mp5a5 , g36c ). Pytam bo potrzebuje takie coś. Ewentualnie jeśli ktoś posiada zużyty akumulator z tym wtykiem i chciał by mi go odsprzedać to prosze dać znać na pw. Quote Link to post Share on other sites
CyberKozA Posted March 9, 2004 Report Share Posted March 9, 2004 ........ Litości... Odpowiadam tylko dla tego że wczoraj był dzień kobiet. Na wmasg jest super artykuł o bateriach (no, może nie taki super, ale całkiem całkiem...). Tu masz link. http://asg.pl/text.php?dzial=warsztat&text=8 A sama złączka nazywa się "Kyosho". [/url] Quote Link to post Share on other sites
pav Posted March 9, 2004 Author Report Share Posted March 9, 2004 ..... .......Dziekuje. Czyli trzeba zmienić na inną. Quote Link to post Share on other sites
CyberKozA Posted March 9, 2004 Report Share Posted March 9, 2004 Te większe to Tamiya. Dostaniesz je w każdym dobrym sklepie modelarskim ... Pytanie: po jaką cholerę chcesz zmieniać? Tamiya jest raczej mało popularna. Na ileśtam Aegów które widziałem, zaden nie miał złączki Tamiya. Quote Link to post Share on other sites
pav Posted March 9, 2004 Author Report Share Posted March 9, 2004 Ja mam typ: Kyosho i potrzebuje taki wtyk ponieważ mam same ogniwa. Z tego co wyczytałem to nigdzie nie dostane tego typu wiec bede musiał kupić jakiś inny i zmienić go w Aeg-u i akumulatorkach. Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted March 9, 2004 Report Share Posted March 9, 2004 Ktos (wybaczcie ze nie pamietak kto) zamowil baterie z taka wtyczka (kyosho) z i-netowym sklepie z elektronika. Wiec moze same wtyczki tez moga sprzedac? Quote Link to post Share on other sites
Stolar Posted March 9, 2004 Report Share Posted March 9, 2004 Chyba chodzi o ten topic: http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=5527...der=asc&start=0 Quote Link to post Share on other sites
pav Posted March 9, 2004 Author Report Share Posted March 9, 2004 Jeśli chodzi o sklep www.batimex.pl to nie maja tej wtyczki lub nie sprzedają jej osobno . PS. Ich odpowiedź na moje pytanie brzmiała poprostu "NIE" :D Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted March 9, 2004 Report Share Posted March 9, 2004 :( A tak chcialem pomoc... :roll: Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted March 21, 2004 Report Share Posted March 21, 2004 Ja właśnie wymieniłem wtyk przy Aegu na Tamiyę, a z tego co uciąłęm zrobiłem sobie przejściówkę. Wygodne rozwiązanie, bo podłączę teraz każdą baterię. Tamiyę idzie dostać, a Kyoshi nigdzie nie mieli (w Poznaniu, szukałem też na stronach modelarskich itp.). Zaleta jest taka, że Tamiya to standardowy wtyk w modelarstwie, czyli na sporym rynku. Quote Link to post Share on other sites
ghost666 Posted March 21, 2004 Report Share Posted March 21, 2004 a szukaliście w sklepach dla elektroników? poszukajcie w katalogu www.tme.pl, ale nie po nazwie, tylko po rastrze (rozstawie nózek) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts